fileman 328 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من با استفاده از کتابخونه RSVideoRecord توی برنامم یک ویدیو رو ضبط میکنم . همه چیزش هم درسته فقط : وقتی گوشی رو عمودی میگیرم دوربین به صورت landscape میاد و به همون صورت فیلمبرداری میکنه . کسی میدونه چجوری باید دوربین رو portrait کنم؟ لطفا هرکی میدونه کمک کنه.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farzad 41 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۵ در اکتیویتی Main کل پروژه را بصورت portrait بذارید #Region Module Attributes #FullScreen: True #IncludeTitle: False #ApplicationLabel: test #VersionCode: 1 #VersionName: 1.0 #SupportedOrientations: portrait #CanInstallToExternalStorage: False #End Region لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fileman 328
سلام
من با استفاده از کتابخونه RSVideoRecord توی برنامم یک ویدیو رو ضبط میکنم . همه چیزش هم درسته فقط :
وقتی گوشی رو عمودی میگیرم دوربین به صورت landscape میاد و به همون صورت فیلمبرداری میکنه .
کسی میدونه چجوری باید دوربین رو portrait کنم؟
لطفا هرکی میدونه کمک کنه.ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.