masoodssa 0 ارسال شده در 27 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2016 سلام و خسته نباشید دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم منویی افوقی شبیه برنامه دیوار بسازم که با کلیک بر روی هر تب یک اکتیویتی رو لود کنه ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 27 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2016 سلام دوست عزیز چیزی که شما دنبالش هستین یه چیزی مثل تب هاست هست که مدل های مختلفی داره 1-میتونید از طریق خود بیسیک و دیزاینر یه tab host بدارید و طراحیش کنید 2-چیزی که خودم بهتون پیشنهاد میکنم استفاده از کتابخونه ahviewpager هست که اگه سرچ کنید سورس و کتابخونه و مثال زیاد ازش هست اما یه سورسی هست که اقای مجید ارتا زحمتشو کشیدن +فیلم که میتونید دانلود کنید و استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
masoodssa 0 ارسال شده در 27 خرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2016 لینک؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 27 خرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2016 لینک؟ دوست عزیز با سرچ توی انجمن میتونید مثال های بیشتری پیدا کنید این هم اموزشی که گفتم http://answercenter.ir/topic/7838-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-ahviewpager/ موفق باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
masoodssa 0
سلام و خسته نباشید
دوستان لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم منویی افوقی شبیه برنامه دیوار بسازم که با کلیک بر روی هر تب یک اکتیویتی رو لود کنه ؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.