alih007h 0 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من یه بار بیسیک رو نصب کردم ولی کامل حذفش نکردنم دوباره نصبش کردم ولی موقع مسیر دهی هیچ اتفاقی نمیوفته| تروخدا کمکم کنید: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ درود یعنی شما مسیر رو میدید ولی مسیری که دادید ذخیره نمیشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alih007h 0 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اصلا وقتی روش کلیک می کنم هیچ پنجره ایی باز نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ خوب روش کلیک نکنید ادرس رو کپی و پیست کنید بعد ذخیره کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ این اتفاق برا منم افتاده بود و تو اینجور شرایط قسمت انتخاب پروژه و انتخاب آیکن هم پنجره انتخابش باز نمیشه .. من بخاطر این مشکل ویندوزمو عوض کردم ولی بعد فهمیدم مشکل از کرکه و باید هرچی بیسیک داری کاملا حذف کنی و رستارت کنی بعد دوباره ورژن بالاتر رو که میخوای نصب کنی و درست کرکش کنی . سعی کن اون ورژن آخری که نصب کرده بودی رو نصب نکنی و جدیدترینشو نصب کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alih007h 0
سلام من یه بار بیسیک رو نصب کردم ولی کامل حذفش نکردنم
دوباره نصبش کردم ولی موقع مسیر دهی هیچ اتفاقی نمیوفته|
تروخدا کمکم کنید:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.