crysis 11 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان. از کتابخانه ezcamera استفاده کردم و گفتم که عکس بگیره. حالا میخوام عکس گرفته شده رو توی اکتیویتی دیگه ببرم و اونجا عکس رو دستکاری بکنم. عکس ذخیره میشه اما میره توی گالری گوشی. اما من میخوام بعد از اینکه عکس گرفته شد مستقیما بره توی imageview که توی اکتیویتی دیگه تعریف کردم. ممنون میشم اگه کمک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ درود شما باید اون عکس رو اول در نهایت توی یک مسیر پیش فرض ذخیره کنید و اون رو توی ImageView نشون بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crysis 11 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ میشه کدش رو بهم بگین. چون نمیدونم عکسی که گرفته شده رو چجوری توی یه اکتیویتی دیگه لود کنم.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
crysis 11
سلام دوستان.
از کتابخانه ezcamera استفاده کردم و گفتم که عکس بگیره.
حالا میخوام عکس گرفته شده رو توی اکتیویتی دیگه ببرم و اونجا عکس رو دستکاری بکنم.
عکس ذخیره میشه اما میره توی گالری گوشی. اما من میخوام بعد از اینکه عکس گرفته شد مستقیما بره توی imageview که توی اکتیویتی دیگه تعریف کردم.
ممنون میشم اگه کمک کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.