economic_lq 11 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ س دوستان من چطوری اطلاعات دیتابیسم رو توی یک لیست بریزم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ، شما با حلقه For به شکل زیر ، می توانید لیست های خودتون رو با اطلاعات فیلد های دیتابیس پر کنید : For i=0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i l1.Add(cur.GetString("title")) l2.Add(cur.GetString("subtitle")) l3.Add(cur.GetString("picture")) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
economic_lq 11 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ، شما با حلقه For به شکل زیر ، می توانید لیست های خودتون رو با اطلاعات فیلد های دیتابیس پر کنید : For i=0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i l1.Add(cur.GetString("title")) l2.Add(cur.GetString("subtitle")) l3.Add(cur.GetString("picture")) Next س اقا مهدی من این کار رو کردم ما این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ @@economic_lq, خب اون قسمت که cu = sqk,ExeQuery باید بزاری قبل از حلقه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
economic_lq 11 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ @@economic_lq, خب اون قسمت که cu = sqk,ExeQuery باید بزاری قبل از حلقه داداش این کار رو کردم حالا این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
economic_lq 11
س دوستان من چطوری اطلاعات دیتابیسم رو توی یک لیست بریزم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.