با سلام . از اونجا که بنده مبتدی هستم و پست های مربوط به دیتابیس سایت رو هم خوندم ولی اون چیزی که میخواستم رو نتونستم پیدا کنم ، سوالمو میپرسم لطفا طوری جواب بدین که یه مبتدی مثل بنده بفهمه . هر مرحله از بازی یک عکس داره و یک جواب یک کلمه ای که قبلا با آرایه لود میکردم ولی خیلی از دستگاه ها بعلت تعداد زیاد مراحل (201مرحله) مشکل دارن باهاش . میخوام از بانک لود کنم چون گفتن از بانک بهتره . کدهای قبلی اینا بود
Private gpimage As ImageView
Dim sword As String
(((gpimage.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,steps.arr2(step1-1
(sword = steps.arr1(step1-1
حالا میخوام از بانک لود کنه که تو بانک id و pic وanswer تعریف کردم و جواب و عکس رو گذاشتم توش . چطور عکس رو از بانک لود کنم ؟
سوال
mamad20 18
با سلام .
از اونجا که بنده مبتدی هستم و پست های مربوط به دیتابیس سایت رو هم خوندم ولی اون چیزی که میخواستم رو نتونستم پیدا کنم ، سوالمو میپرسم لطفا طوری جواب بدین که یه مبتدی مثل بنده بفهمه .
هر مرحله از بازی یک عکس داره و یک جواب یک کلمه ای که قبلا با آرایه لود میکردم ولی خیلی از دستگاه ها بعلت تعداد زیاد مراحل (201مرحله) مشکل دارن باهاش . میخوام از بانک لود کنم چون گفتن از بانک بهتره .
کدهای قبلی اینا بود
حالا میخوام از بانک لود کنه که تو بانک id و pic وanswer تعریف کردم و جواب و عکس رو گذاشتم توش . چطور عکس رو از بانک لود کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.