مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سلام . من سرچ زیاد کردم اما چیزی پیدا نکردم . من مشکلم اینه که برنامم رو relase و کامپایل میکنم اما و قتی فایل apk رو میخام داخل گوشی نصب کنم خطای تجزیه بسته میده. داخل شبیه ساز مشکلی نداره . در ضمن روی چند گوشی هم تست کردم . ممنون میشم اساتید پاسخ بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سلام کسی نیست که بتونه مشکلم حل کنه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ از چه api استفاده میکنید و کد مانیفستتون رو بذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ عکس از خطا قرار بدید لطفا عکس رو ندیده حدسم بر این هست که بخاطر حجم و سایز زیاد آیکن برنامه باشه ! حجم و سایز آیکن برنامه رو کم کنید مثلا سایز : 200*200 حجم : 100 کیلوبایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مجتبی قاسمی 53
سلام . من سرچ زیاد کردم اما چیزی پیدا نکردم .
من مشکلم اینه که برنامم رو relase و کامپایل میکنم اما و قتی فایل apk رو میخام داخل گوشی نصب کنم خطای تجزیه بسته میده.
داخل شبیه ساز مشکلی نداره . در ضمن روی چند گوشی هم تست کردم . ممنون میشم اساتید پاسخ بدین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.