mahdig502 27 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سلام اسا تید یک سوال دارم چجوری توی یک اکتیویتی یک باتن بزارم که دوباره همون اکتیویتی را استارت کنه ؟ هر کاری میکنم ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ درود دوباره، کد ریستارت کردن اکتیویتی کاملا درسته!! وقتی بازگشت رو میزنید اگه به پایین اسکرول کنید میبینید که آیتم ها لود شدن ولی در مکان مناسبی نیستن!! در اکتیویتی fehrest داخل Activity_Create بعد از Activity.LoadLayout("scroll") این رو اضافه کنید، باید درست بشه:stop=0 موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سلام اینو یه امتحان کنید... Sub Button1_Click Activity_Create(True) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اصن اصل این قضیه برام سوال شده، چرا باید اکتیویتی فعلی رو دوباره استارت کنید تو خودش؟؟؟؟!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ ببینید کد من اینه Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("scroll") If File.Exists(File.DirInternal,"multipanel.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"multipanel.db",File.DirInternal,"multipanel.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"multipanel.db",False) cur1 = sql1.ExecQuery("select * from tbl") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) stop = stop+20%y p.LoadLayout("frmfehrest") Label1.Text = cur1.GetString("txt") Button1.Tag = cur1.Getint("id") ScrollView1.Panel.Height = stop Next End Sub اینم کدم توی باتن که قبلا کمکم کردین (گفتم شاید ربطی داشته باشه) Sub Button1_Click Dim iz As Button iz = Sender Dim iz As Button iz = Sender If iz.Tag = 1 Then 'Activity' End If If iz.Tag = 2 Then 'Activity' End If If iz.Tag = 3 Then Activity.LoadLayout("frmweb") WebView1.LoadUrl("File:///android_asset/" & "19.html") End If If iz.Tag = 4 Then Activity.LoadLayout("frmweb") WebView1.LoadUrl("File:///android_asset/" & "20.html") End If If iz.Tag = 5 Then Activity.LoadLayout("frmweb") WebView1.LoadUrl("File:///android_asset/" & "9.html") End If If iz.Tag = 6 Then Activity.LoadLayout("frmweb") WebView1.LoadUrl("File:///android_asset/" & "21.html") End If If iz.Tag = 7 Then Activity.LoadLayout("frmweb") WebView1.LoadUrl("File:///android_asset/" & "24.html") End If If iz.Tag = 8 Then Activity.LoadLayout("frmweb") WebView1.LoadUrl("File:///android_asset/" & "25.html") End If If iz.Tag = 9 Then Activity.LoadLayout("frmweb") WebView1.LoadUrl("File:///android_asset/" & "23.html") End If If iz.Tag = 10 Then 'activity' End If If iz.Tag = 11 Then Activity.LoadLayout("frmweb") WebView1.LoadUrl("File:///android_asset/" & "22.html") End If End Sub و این هم همون باتنی که گفتید Sub Btnfeh_Click Activity_Create(True) End Sub حالا همه چیز خوبه ولی تا روی باتن میزنم میرم توی اکتیویتی ولی دکمه ها پایین رفته و باید یکم اسکرول کنم تا دکمه هارا ببینم (یعنی مثل همون اولش نیست ) حالا اگه راهی هست ممنون میشم بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اصن اصل این قضیه برام سوال شده، چرا باید اکتیویتی فعلی رو دوباره استارت کنید تو خودش؟؟؟؟!!!! ببینید من توی این اکتیویتی توسط یک کدی میرم توی یک صفحه وب که کنار اون صفحه وب(وب ویویی که ساختم) دکمه ای گذاشتم به عنوان (بازگشت به فهرست)حالا میخوام به این باتن دستور بدم که برگرده روی فهرست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ خب این جوری ک میتونید از 2تا اکتیویتی استفاده کنید چرا نمیکنید؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ خب این جوری ک میتونید از 2تا اکتیویتی استفاده کنید چرا نمیکنید؟؟؟؟ همین کارا کردم ولی مشکل این بود که دیگه صفحات وبم لود نمیشد البته به جای Activity.LoadLayout("frmweb") از StartActivity(web) استفاده کردم و در اکت وب هم فرم وب را لود کردم که نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ براتون امکان پیوست خود سورس هست؟ بنده اصلا دارم نمیفهمم دارید چیکار میکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ ببینید من توی این اکتیویتی توسط یک کدی میرم توی یک صفحه وب که کنار اون صفحه وب(وب ویویی که ساختم) دکمه ای گذاشتم به عنوان (بازگشت به فهرست)حالا میخوام به این باتن دستور بدم که برگرده روی فهرست درود، نمیتونید از تابع LoadUrl یا LoadHtml استفاده کنید؟؟ : webView1.LoadUrl("http://site.com/fehrest") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ براتون امکان پیوست خود سورس هست؟ بنده اصلا دارم نمیفهمم دارید چیکار میکنید http://s6.picofile.com/file/8245106142/laptop_yar.rar.html اینم سورس فقط فایل هایhtml را برداشتم یه کامپایل کنید و برید یک صفحه وب باز کنید و دکمه بازگشت را بزنید متوجه میشید در ضمن کاش میشد ی فکری برای بخش علاقه مندیش کنید اخه دیتابیس استفاده نکردم و وب ویو هستند همشون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ درود، نمیتونید از تابع LoadUrl یا LoadHtml استفاده کنید؟؟ : webView1.LoadUrl("http://site.com/fehrest") استاد من از فایل ها در dirasset استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ دمت گرم خیلی اقایی درست شد منم دیگ تصمیم گرفتم وب ویو را بزارم کنار از دیتابیس برم که بتونم امکانات بوکمارک و شیر و .. را اضافه کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdig502 27
سلام
اسا تید یک سوال دارم چجوری توی یک اکتیویتی یک باتن بزارم که دوباره همون اکتیویتی را استارت کنه ؟
هر کاری میکنم ارور میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.