cloner01001 38 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان خسته نباشید من یه باتن دارم و میخوام واسش تعریف کنم که اگه واسه بار اول روش کلیک شد یه پنل باز کنه و اگه دوباره روش کلیک شد(بار دوم) پنل رو ببنده باز و بسته کردن رو بلدم فقط مشکل اینه که چطوری بار اول یا دوم بودن رو واسه برنامه تعریف کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۵ ی متغیر تعریف کنید از نوع boolean مقدار پیفرضش رو true بدین توی رویداد کلیک بگین اگه مساوی بود با ترو بیا پنلو باز کن و اون متغیرو فالس کن و بعد بگین در غیر این صورت (Else) بیا و پنلو ببند و اون متغیرو ترو کن بصورت تصویر زیر عمل کنید، این سوالو ک پرسیدین از یاد اولین سوالای خودم افتادم، 5 ماه پیش ک من بیسیکو شروع کردم دقیقن همین سوالو پرسیدم و اقای ایزدی گفتن با متغیر بولین کار کن انقد باش ور رفتم ک درست شد، یادش گرامی هییییییی.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
سلام دوستان خسته نباشید
من یه باتن دارم و میخوام واسش تعریف کنم که اگه واسه بار اول روش کلیک شد یه پنل باز کنه و اگه دوباره روش کلیک شد(بار دوم) پنل رو ببنده
باز و بسته کردن رو بلدم فقط مشکل اینه که چطوری بار اول یا دوم بودن رو واسه برنامه تعریف کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.