arashdvb 10 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز من actionbar شخصی خودم رو ساختم و حالا زیر actionbar اصلی خود برنامه قرار گرفته . چجوری میشه اون اصلی رو پاک کنم ؟ توی manifest هم چیزی در این مورد نیست . ممنون میشم کمکم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashdvb 10 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 فکر کنم برنامت قاطی کرده کامل پاکش کن از اول نصب کن باشه ، تست میکنم نتیجش رو اعلام میکنم . ممنونم از راهنمایی هاتون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 این واسه زمانی که actionbar داره موقعی که ActionBar نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashdvb 10 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 دوستان من برنامه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم حتی ورژن های قدیمی ترهم تست کردم ولی همچنان مشکل بر قراره *نگاه بد* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashdvb 10 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2015 اینطور که مشخصه ظاهرا میگه توی فولدر Style نمیتونه Theme holo رو پیدا کنه . درسته ؟ من اصلا جایی فولدر Style ندارم . شما دارید ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 به مسیر Object در پروژه برید و فایل AndroidManifest رو ترجیحا با برنامه ++NotePad باز کنید. منظور از خطا این باید باشه: فایل AndroidManifest.xml خودتون رو زیپ و پیوست کنید بررسی کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arashdvb 10
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
من actionbar شخصی خودم رو ساختم و حالا زیر actionbar اصلی خود برنامه قرار گرفته . چجوری میشه اون اصلی رو پاک کنم ؟ توی manifest هم چیزی در این مورد نیست .
ممنون میشم کمکم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
25 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.