arashdvb 10 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز من actionbar شخصی خودم رو ساختم و حالا زیر actionbar اصلی خود برنامه قرار گرفته . چجوری میشه اون اصلی رو پاک کنم ؟ توی manifest هم چیزی در این مورد نیست . ممنون میشم کمکم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashdvb 10 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ فکر کنم برنامت قاطی کرده کامل پاکش کن از اول نصب کن باشه ، تست میکنم نتیجش رو اعلام میکنم . ممنونم از راهنمایی هاتون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ این واسه زمانی که actionbar داره موقعی که ActionBar نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashdvb 10 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان من برنامه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم حتی ورژن های قدیمی ترهم تست کردم ولی همچنان مشکل بر قراره *نگاه بد* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashdvb 10 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اینطور که مشخصه ظاهرا میگه توی فولدر Style نمیتونه Theme holo رو پیدا کنه . درسته ؟ من اصلا جایی فولدر Style ندارم . شما دارید ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ به مسیر Object در پروژه برید و فایل AndroidManifest رو ترجیحا با برنامه ++NotePad باز کنید. منظور از خطا این باید باشه: فایل AndroidManifest.xml خودتون رو زیپ و پیوست کنید بررسی کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arashdvb 10
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
من actionbar شخصی خودم رو ساختم و حالا زیر actionbar اصلی خود برنامه قرار گرفته . چجوری میشه اون اصلی رو پاک کنم ؟ توی manifest هم چیزی در این مورد نیست .
ممنون میشم کمکم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
25 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.