رئوف رضایی 536 ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۵ فورس کلوز میده -_- لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سلام این پروژه رو من ران میکنم ولی برنامه فورس کلوز میشه چیکار کنم درست بشه? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ ارورتون رو از توی Log سورس قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ از api و نسخه چند B4A استفاده می کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ Api 23 B4a v6.0 با api 21 و b4a v 5 هم تست کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ Api 23 B4a v6.0 با api 21 و b4a v 5 هم تست کردم نشد فقط یک b4a باید نصب باشه! شما دوتارو کامل پاک کن بعد b4a 6 رو یجای جدید نصب کن تست کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۵ فقط یک b4a باید نصب باشه! شما دوتارو کامل پاک کن بعد b4a 6 رو یجای جدید نصب کن تست کن چند بار حذف و نصب کردم نشد که نشد باید چیکار کنم درست بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr_Mersad 0 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۵ در در 1395/06/08, 19:47:28، 101011 گفته است : چند بار حذف و نصب کردم نشد که نشد باید چیکار کنم درست بشه کتاب خونه اپ کمپات رو فعال کن درست میشه فقط همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
keramat98 82 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ مشکلی نداره . کامپایل شده اش پیوست شد . Basic 6.3 BottomNavigationEx.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi123 27 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۵ سلام چجوری آیکون ها رو تغییر بدیم من وقتی این رو ران می گیرم آیکون ها رو نشون نمیده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرش 14 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۵ آقا این واسه متریاله؟ یا میتونم یه طور معمولی هم استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.