101011 50 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سلام کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری روی این ایتم های متریال دیزان کلیک کنم و هر ایتم یه رویداد خاصی اشته باشه Toolbar.Menu.Add(1,1,"menu1",Null) Toolbar.Menu.Add(2,2,"menu2",Null) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اینجوری میتونین بر اساس ایدی که موقع add میدین آیتم ها رو جدا کنید و کاری رو انجام بدین : (ایونت نیم خودتون رو هم جایگزین کنید) Sub tool_MenuItemClick (Item As ACMenuItem) Select Item.Id Case 1 Case 2 Case 3 Case .... End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ ببین اینا لازم نیست یه راه میگمت راحت تر.البته اگه خواستی همین هم ایتم کلیکش رو بهت میگم اما این راحت تره تو اکت کریت بنویس منو ایتم اضافه کن خودش خودکار بصورت منو متریال در میاد و برای حالت کلیکش هم یه ساب بنویس و یه اسپیس بعد ایونت مربوط به هر ایتم رو بنویس بعد_ وبعد هم بنویس کلیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ متوجه نشدم اگر امکان داره کدش رو بگید.کد اینی رو هم که خودم فرستادم بگید ممنون میشم.همین که بشه کلیک کرد کافیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ تشکر از شما خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
101011 50
سلام کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری روی این ایتم های متریال دیزان کلیک کنم و هر ایتم یه رویداد خاصی اشته باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.