sajad325 76 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من چطوری میتونم یک نرم افزار با بیسیک قندشکن درست کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ واقعا فک کردی اگر کسی بلد باشه بهت بگ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ حیفم اومد این اسپم رو ندم :DD: :fekr: :DD: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سلام باید طوری ip رو تغییر بدید. فکر کنم بشه؛ تو سایت مرجع جستجو کنید... اگر نبود باید از کدهای جاوا استفاده کنید و ممکنه نیاز باشه کتابخانه ای رو برا بیسیک فور اندروید رپ کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ باید به یک vps وصل شد.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ کل کمکی که میتونم بکنم اینه خرید سوپ ر v پی n در اختیار داشتن ای پی ورود به پنل شیلتر شکن داخل بیسیک : وب ویو یه باتن تموم شد رفت وقتی وب ویو وارد پنل بشه در واقع شما ایپیت چنج شده با سرویس همیشه بازش کن و روی تمام برنامه ها اجراییش کن خودم یه زمان ساختمش سایتش جمع شد ولش کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سلام میش بگید برنامه قندشکن چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ ه سلام میش بگید برنامه قندشکن چیه؟ همون ف-ی-ل-ت-ر شکن دیگه برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ، هرگونه آموزش ساخت نرم افزار عبور از فیلت-رینگ طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران ممنوع می باشد. همچنین دوستان راهنمایی های لازم رو کردند ، که بیش تر اسپم بود. تاپیک قفل شد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajad325 76
سلام من چطوری میتونم یک نرم افزار با بیسیک قندشکن درست کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.