alaghemand 82 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ سلام میخاستم بدونم چه طوری میشه یه عدد تعریف کرد که برای هر کاربر به نمایش دربیاد و مخصوص خودش باشه و متغیر هم هست و توسط لاکی پچر یا بقیه ی برنامه های هک نشه هکش کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ سلام ، برای کدگذاری بر روی متغیر ها از کتابخانه زیر استفاده کنید : http://answercenter.ir/topic/5913-ariaencryption-%DA%A9%D8%AF%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A2%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ فکر کنم این کد میاد هر دفعه که برنامه اجرا میشه اون عدد رو همون اولی میکنه . من میخام مثلا اول اون عدد 0 باشه و وقتی کاربر یه کاری انجام داد بعلاوه ی 20 بشه و وقتی برنامه رو بست و دوباره اجرا کرد اون عدد همون 20 باشه و اگر یه کار دیگه کرد بعلاوه ی 15 بشه این کدش چه طوری میشه ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ شما میای با کتابخانه phone شناسه هر دستگاه رو میگیری چک میکنیاگر برنامت انلاینه باید شناسه رو پست کنی تو php با شرط چک بشه که موجود بوده از قبل یا نه اگر نه که بیاد یه عددو برگردونهافلاین هم همینطور دیتابیس میسازی کلید اصلی تایین میکنیشناسه هر دستگاه رو ذخیره میکنی توش اون میشه شناسه منحصر به فرد دستگاهبعد چک میکنی like as اگر تو دیتابیس نبود بیا یه عددو برگردونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ شما میای با کتابخانه phone شناسه هر دستگاه رو میگیری چک میکنی اگر برنامت انلاینه باید شناسه رو پست کنی تو php با شرط چک بشه که موجود بوده از قبل یا نه اگر نه که بیاد یه عددو برگردونه افلاین هم همینطور دیتابیس میسازی کلید اصلی تایین میکنی شناسه هر دستگاه رو ذخیره میکنی توش اون میشه شناسه منحصر به فرد دستگاه بعد چک میکنی like as اگر تو دیتابیس نبود بیا یه عددو برگردونه خیلی خیلی ممنون از جوابتون اما اگر میشه یکمی بیشتر توضیح بدید و واضح تر بگید باید چه کدی بنویسم . میدونم از حوصله خارجه اما اگر این کار رو کنید خیلی خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ خب یک قطعه کد پست یک مقدار و چک کردن تو php رو نوشتم خودتون ما بقی کارش رو ادامه بدید خلاقیت و کار از شما کمک از ما Dim htt As HttpRequest Dim ht,ht2 As HttpJob Dim ph As Phone Dim secure_id As String secure_id = ph.GetSettings("android_id") ht.Initialize("job1",Me) ht2.Initialize("job2",Me) ht.PostString("http://adres file php shoma.php","id_android="&secure_id) Sub jobdone (job As HttpJob) If job.Success = True Then If job.JobName = "job1" Then If job.GetString = "warning" Then Msgbox("error","") Else ht2.Download(job) End If else If job.JobName = "job2" Then Msgbox("ok secure_id is good","") End If End If End Sub اینم php <?php $ph = $_POST["id_android"]; If ($ph == "android id az db farakhani"){ echo ("okey"); } else{ echo ("warning"); } ?> در قسمت php باید مقدار اندروید ایدی که ارسال میشه رو بفرستید تو دیتابیس یعنی یک کد php کامل بنویسید و کانفیگ کنید تا مقدار رو داخل دیتابیس ذخیره کنه و داخل این کد اون مقدار دیتابیس رو فراخونی میکنید و چکش میکنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ آفلاینش چی ،؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ @@alaghemand, اگر کار با دیتابیس رو بلد باشید اصلاً کار نداره افلاینش فقط باید اون اندروید ایدی رو برای هر دستگاه بفرستید تو دیتابیس همین بعدش چک میشه و اگه تکراری نبود یه عدد بر میکردونه (برای مثال) میتونه به جای عدد اون ایدی رو به عنوان مشخصات پر شده کاربر باشه(عکس،اسم،رمز و.....) مثال جامعه مجازی = تصاویر پوشه ای به اسم profile میسازین بعدش هر کابر که عکس انتخاب کرد سر پروفایلش میاید همون اندروید ایدی که بهتون گفتم رو به عنوان اسم عکس قرار میدید برای بار گذاری هم در دفعه های بعدی میاید اون اندروید ایدی رو چک میکنی با اسامی داخل اون پوشه هر عکس مختص به هر دستگاه لود میشه به قول بچه ها به همین خوشمزگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ خوب طوری که متوجه شدم من اصلا اینا رو بلد نیستم کجا میتونم این کار هارو یاد بگیرم که کدنویسیش چه طوریه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ @@alaghemand, عزیز جان کد نویسی خاصی نداره توضیحاتی که دادم کامل بود ساخت پوشه یه ایمیج ویو و یه باتن که عکس رو از گالری بگیره بریزه تو ایمیج ویو(پروفایل کاربر) وقتی عکس رفت تو ایمیج ویو با اینپوت و اوتپوت استریم ذخیره بشه ارسال اطلاعات به دیتابیس دریافت اطلاعات از دیتابیس و ... هر چیزی که گفتم در ضمن نمونه مثالی که گفتم برای جامعه مجازی افلاین کار نمیکنه و ارزشی ندارهه اینطور که شما میگید افلاین یعنی هر برنامه یک کاربر داره پس نتیجه میگیریم شما برو پی امنیت درون پرداخت برنامه و از این سری موضوعات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ بزارید سوالم رو بهتر مطرح کنم من میخام یه عدد توی برنامه ام معرفی که مثلا امتیاز اون کاربر در برنامه هست و هر مرحله ای که میره امتیازش اضافه میشه و وقتی از برنامه خارج میشه امتیازش پاک نشه و وقتی وارد برنامه میشه امتیازش از ادامه بیاد تا اینجا کد نویسیش کاری نداره حالا من میخام کاری کنم که نشه این عدد رو هک کرد چون توی برنامه های آفلاین معمولا راحت میشه با بعضی از نرم افزار های هکش کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ @@alaghemand, خب اگر از دیتابیس استفاده میکنید باید اطلاعات عددی رو کد کنید هنگام خوندن هم دیکد فایل های زیر بدردتون میخوره EncryptedDatabaseExample.zip Encryption 2.rar Encryption.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alaghemand 82
سلام
میخاستم بدونم چه طوری میشه یه عدد تعریف کرد که برای هر کاربر به نمایش دربیاد و مخصوص خودش باشه و متغیر هم هست و توسط لاکی پچر یا بقیه ی برنامه های هک نشه هکش کرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.