maxi333 38 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان میخواستم از یک ویدیو فریم هاشو استخراج کنم (نه همشون مثلا اگه 20 fps هست 5 فریم از هر ثانیه رو خارج کنم) درمورد تبدیل این عکس ها به ویدیو هم اگر کسی چیزی میدونه خواهشا دریغ نکنه با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ تا جای که یامه یه کتابخانه بود به اسم مدیا بروز که میومد یه عکس بندانگشتی از ویدیو تو لیست میزاشت نمونه سورسش موجوده اینکه بخای فریم از ویدیو بکشی بیرون رو نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
maxi333 38 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ کسی تجربه ای در این مورد نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mre 14 ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۵ سلام کسی در این مورد اطلاعاتی یا حداقل کمک کمی نمی تونه بکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
maxi333 38
سلام دوستان
میخواستم از یک ویدیو فریم هاشو استخراج کنم (نه همشون مثلا اگه 20 fps هست 5 فریم از هر ثانیه رو خارج کنم)
درمورد تبدیل این عکس ها به ویدیو هم اگر کسی چیزی میدونه خواهشا دریغ نکنه
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.