کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ به نام خدا با سلام و خسته نباشید خوب به دلایلی برنامه حذف اکانت تلگرام بنده پاک شد و تلاش دوباره کردم یه برنامه بهتر بسازم که این برنامه شد : حذف اکانت تلگرام + پاکسازی تلگرام امیوارم این برنامه بتونه مشکلات مردم رو رفع کنه با تشکر از اقا طاها بابت کمک در ساخت برنامه (سریع) دوستان اگر امکانش هست با 5ستاره حمایت کنید تا برنامه بیاد بالا مثل قبل موفق باشید دیگه عکس و ... نمیزارم که تاپیک شلوغ بشه لینک : حذف اکانت تلگرام + پاکسازی تلگرام در کافهبازار برای اندروید · کافه بازار، برنامههای اندروید برای ایرانیان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ سلام یکی از عکس هاتون داره باز نمیشه : This image failed to load. سعی کنید زودتر یک آپدیت بدید و گرافیک و رابط کاربری برنامه رو قوی تر کنید ضعیفه به نظر من . Button ها خیلی ساده هستند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ سلام شایان ناراحت نشی ولی به عنوان یه اپ بخوای بهش نگاه کنی اصلا جالب نیست... خیلی رو گرافیکش کار کن اینطور اپ ها هم دیگه خز شدن... همونطور که مستر ایزدی گفت یکی از عکس هات هم لود نشد. موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ درود دوستان برنامه رو آپدیت (فلت) کردم هنوز بازار درست نکرده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ سلام اگر برنامه رو تغییر دادید پس دیگه درباره گرافیک نظر نمی دم. ولی ایده جالبیه. 19.75 پیروز باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.