fileman 328 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۵ سلام به همه یه سوال دارم که یه هفته هست روش گیر کردم دیگه دارم دیوونه میشم من توی برنامه ام با استفاده از کتابخونه RSVideoRecord دوربین رو روشن میکنم و شروع به فیلم برداری میکنم ولی مشکل اینجاست که : وقتی گوشی رو به صورت عمودی (portrait) میگیرم دوربین به صورت افقی (landscape ) فیلمبرداری میکنه و بالعکس ! چجوری میشه وقتی گوشی رو به صورت عمودی میگیرم دوربین هم به صورت portrait فیلم برداری کنه؟ جون من هرکی میدونه راهنمایی کنه ! برنامه ام لنگه همین قسمته ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ سلام داداش من تو فیلم گرفتن گیر کردم با این کتابخونم هر کاری کردم ارور میده میشه سورست رو لطف کنی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fileman 328
سلام به همه
یه سوال دارم که یه هفته هست روش گیر کردم دیگه دارم دیوونه میشم
من توی برنامه ام با استفاده از کتابخونه RSVideoRecord دوربین رو روشن میکنم و شروع به فیلم برداری میکنم ولی مشکل اینجاست که :
وقتی گوشی رو به صورت عمودی (portrait) میگیرم دوربین به صورت افقی (landscape ) فیلمبرداری میکنه و بالعکس !
چجوری میشه وقتی گوشی رو به صورت عمودی میگیرم دوربین هم به صورت portrait فیلم برداری کنه؟
جون من هرکی میدونه راهنمایی کنه ! برنامه ام لنگه همین قسمته
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.