101011 50 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستانچیکار کنم که وقتی برنامم نصب میشه ویجد اجراع بشه و در صفحه گوشی نمایش داده بشه بدون اینکه کاربر وارد کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. شاید اشتباه کنم ولی قبلا یه جا دیده بودم که گفته شده بود ویجت نمیتونه بطور خودکار بیاد روی صفحه گوشی ، باید خود کاربر اینکارو انجام بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ یعنی نمیشه حتی یه باتون هم تو برنامه ایجاد کرد که با کلیک روی اون ویجت نمایش داده بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ یعنی نمیشه حتی یه باتون هم تو برنامه ایجاد کرد که با کلیک روی اون ویجت نمایش داده بشه؟ اگه میشد که چه با باتن و چه بدون باتن هم میشد دیگه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
101011 50 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ تشکر از شماممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
101011 50
سلام دوستان
چیکار کنم که وقتی برنامم نصب میشه ویجد اجراع بشه و در صفحه گوشی نمایش داده بشه بدون اینکه کاربر وارد کنه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.