سلام به همه عزیزان و اساتید گرامی در برنامه حدود 200 فایل صوتی کوچک دارم با فرمت mp3 همه این فایلها رو که 200 عدد هست در پوشه file برنامه ریختم و خیل اونجا شلوغ شده ولی میتونم به راحتی استفاده کنم و با دستورات پخش کردن فایل و .. مشکلی ندارم
حالا قصد دارم کمی پوشه فایل رو مرتب کنم و همه این 200 تا فایل رو در یک پوشه به اسم sound بریزم و در شروع برنامه بگم پوشه sound را ((که محتوی همه فایل های ام پی 3)) من هست منتقل کن به File.DirInternal به یک پوشه به همین اسم و بعد بیا در برنامه همه آدرس ها رو از اونجا بگیر
1- اومدم یه پوشه ساختم به اسم sound با محتوای فایلها و قرار دادم در پوشه فایل b4a 2- اومدم یه پوشه ساختم در برنامه به اسم sound با فرمان زیر که به درستی هم ساخته میشه و موجود هست
File.MakeDir(File.DirInternal,"sound")
مشکل اینجاست که نمیتونم فایلها رو منتقل کنم به این پوشه و دستورش رو نمیدونم در واقع حالا قصد دارم بگم محتوی پوشه sound در پوشه فایل به پوشه soundدر آدرس بالا یعنی File.DirInternal منتقل کن که دستور رو بلد نیستم و ممنون میشم توضیح بدید سپاس
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان و اساتید گرامی
در برنامه حدود 200 فایل صوتی کوچک دارم با فرمت mp3
همه این فایلها رو که 200 عدد هست در پوشه file برنامه ریختم و خیل اونجا شلوغ شده ولی میتونم به راحتی استفاده کنم و با دستورات پخش کردن فایل و .. مشکلی ندارم
حالا قصد دارم کمی پوشه فایل رو مرتب کنم و همه این 200 تا فایل رو در یک پوشه به اسم sound بریزم
و در شروع برنامه بگم
پوشه sound را ((که محتوی همه فایل های ام پی 3)) من هست منتقل کن به File.DirInternal به یک پوشه به همین اسم و بعد بیا در برنامه همه آدرس ها رو از اونجا بگیر
1- اومدم یه پوشه ساختم به اسم sound با محتوای فایلها و قرار دادم در پوشه فایل b4a
2- اومدم یه پوشه ساختم در برنامه به اسم sound با فرمان زیر که به درستی هم ساخته میشه و موجود هست
مشکل اینجاست که نمیتونم فایلها رو منتقل کنم به این پوشه و دستورش رو نمیدونم در واقع حالا قصد دارم بگم محتوی پوشه sound در پوشه فایل به پوشه soundدر آدرس بالا یعنی File.DirInternal منتقل کن که دستور رو بلد نیستم
و ممنون میشم توضیح بدید
سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.