حمید زارع 331 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من میخام یه خروجی اکسل از اطلاعاتی که در مولتی پنل لود کردم بگیرم از دوستان کسی اگه سورس داره بزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ دوستان نیاز شرمنده پست رو بالا میارم ولی مشکل من هم همین هست قصد دارم در یک دستور حلقه به ترتیب مقادیری رو در یک ستون بنویسمولی نه sqlحتما میخام خروجی اکسل یا csv باشهممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ از کتابخانه StringUtils تابع save CSV کارتو راه میندازه یکم روش کار کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ سلام حامد جان سپاس از راهنمایی اتفاقا الان دارم نگاه میکنم https://www.b4x.com/android/forum/pages/results/?query=StringUtils.SaveCSV&page=2&prefix=0ولی موفق نمیشم چون فقط یک پارامتر دارم مثلا یک لیست از اسم ها رو قرار بخونم و دونه دونه بفرستم در یکفایل اکسل یا csv علی حمید ارسطو مهدی حامد ولی دستور رو نمی تونم هماهنگ کنم!!تجربه ای داری در این زمینه که بتونه کمک کنه ؟؟مرسی از محبت شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ https://www.b4x.com/android/forum/threads/read-write-excel-files-on-android.25632 اینو دیدی؟ من قبلا باهاش کار کردم راحت میشه فایل اکسل خروجی گرفت ولی الان هرچی گشتم سورسشو پیدا نکردم ولی کار باهاش راحته فقط باس ابزارایی که گفته دقیق دانلود و نصب کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ من تست نکردم شما تست کن ببین مشکلت حل میشه Dim su As StringUtils Dim arastooslt As List arastooslt.Initialize2(Array As String("حامد","مهدی","ارسطو","حمید","علی")) su.SaveCSV(File.DirRootExternal,"arastoo.csv",",",arastooslt) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من میخام یه خروجی اکسل از اطلاعاتی که در مولتی پنل لود کردم بگیرم
از دوستان کسی اگه سورس داره بزاره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.