haspic123 34 ارسال شده در 3 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2016 یک لیست ویو درست کردم ایتمها رو که بارگزاری می کنم تراز نیستند یعنی از کناره ها یک میزان نیستند به نظر شما علت چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 3 تیر، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2016 خیلی ممنون از همه دوستان جوابو پیدا کردم توی فتوشاپ عکسی که به ایتم داده بودم رو کمی کج کردم اینجا توی لیست راست نشون داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 3 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2016 سلام متتون از کناره ها میزنه بیرون ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 3 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2016 یک لیست ویو درست کردم ایتمها رو که بارگزاری می کنم تراز نیستند یعنی از کناره ها یک میزان نیستند به نظر شما علت چیه عکس لیست ویو رو بزارید تا بهتر راهنماییتون کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2016 لیست کج یعنی چی ؟ هیچکس منظورتون رو متوجه نشده . باور بفرمایید خودتون هم اگه یک لحظه جای بقیه باشید هیچی از سوال خودتون نمیفهمید اگر وقت خودمون احترام نمیزاریم حداقل به وقت دیگران احترام بزاریم به چشم های دیگران که دارن متن رو میخونن احترام بزاریم. ××××××××××××××××××××××××× محض اطمینان فقط این رو بگم که اگه منظورتون اینه که آیتم های فارسی رو دارید وارد میکنید و توی لیست ویو خوب نشون داده نمیشه میتونید به این صورت عمل کنید : Dim lbl As Label lbl = ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label lbl.Left = lbl.Left - 120dip این هم برای SingleLineLayout : listview1.SingleLineLayout.Label.Left=listview1.SingleLineLayout.Label.Left-1%x دیگه بسته به نوع آیتم هاتون باشید تغییر کنه کد ! دو مدل کد رو دادم (البته خدا کنه سوالتون همین باشه ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
یک لیست ویو درست کردم ایتمها رو که بارگزاری می کنم تراز نیستند یعنی از کناره ها یک میزان نیستند به نظر شما علت چیه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.