hooooman 11 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان من تازه کارم لطفا راهنمایی بفرمایین. من هرچی تو پوشه های پروژه میگردم اثری از فایل apk نمیبینم!!! برنامه رو هم کامپایل کردم و بدون مشکل کار میکنه.در ضمن برای اجرا از b4abridge استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ شما بیا این عکسو ببین و یکبار ران کن بعد برو توی پوشه Objects فایل APK اونجا موجوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidjahanbakhshi 10 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سلام آقا مجید آرتا .یه سوال داشتم راجب راه اندازی بیسیک ؟ ببین من الان بیسیک دانلود کردم و نصبش کردم .بعد خاستم توی یوویو ببینم که بیس خود کدها چیه .باید اون گزینه run ران (آبی رنگ ) رو میزنم یه صفحه باز میشه که ازمن میخاد مسیر جاوا و sdk و ... میشه کمکم کنید و بگید برا هر کدومش چی باید انتخاب کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سلام آقا مجید آرتا .یه سوال داشتم راجب راه اندازی بیسیک ؟ ببین من الان بیسیک دانلود کردم و نصبش کردم .بعد خاستم توی یوویو ببینم که بیس خود کدها چیه .باید اون گزینه run ران (آبی رنگ ) رو میزنم یه صفحه باز میشه که ازمن میخاد مسیر جاوا و sdk و ... میشه کمکم کنید و بگید برا هر کدومش چی باید انتخاب کنم؟ http://answercenter.ir/thread12.html http://answercenter.ir/thread4.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidjahanbakhshi 10 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ممنونم از شما لطف کردید*همینه* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hooooman 11 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی خیلی متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hooooman 11
سلام دوستان
من تازه کارم لطفا راهنمایی بفرمایین.
من هرچی تو پوشه های پروژه میگردم اثری از فایل apk نمیبینم!!! برنامه رو هم کامپایل کردم و بدون مشکل کار میکنه.در ضمن برای اجرا از b4abridge استفاده میکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.