mehrabmmp 528 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ سلام و درود دوستان میخواستم بگم چجوری میشه تو بیسیک به اجسام سایه داد مثل این عکس حتما باید از فتوشاپ استفاده کنم راهی نداره تو بیسیک درست کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ @@mehrabmmp, اگر برنامه شما از متریال پیروی میکنه میتونید از امکانات خود متریال برای سایه دادن استفاده کنید اگر برنامتون طراحیش فلت هست کلاسی در این باره بنظرم باشه به اسم shadow اگر هم که طراحیتون معمولیه بهتره از فتوشاپ استفاده کنید پروژه ی آماده شده ای قرار میدم به همراه کلاس امیدوارم استفاده کنید Shadow2.2.zip پسورد : answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
muhammad_rad 2 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۶ ببخشید برنامه من متریال است چگونه از این امکان استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrabmmp 528
سلام و درود دوستان
میخواستم بگم چجوری میشه تو بیسیک به اجسام سایه داد مثل این عکس
حتما باید از فتوشاپ استفاده کنم راهی نداره تو بیسیک درست کنیم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.