mokh barname nevisi 4 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام اگه میشه بگید چطوری میشه فونت نوشته روی باتن و لبیل رو تغییر داد وچطور میشه برای لبیل تنظیمات ساخت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ سلام لطفا جستجو کنید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اول فونت مورد نظرتون رو از قسمت file به پروژه اضافه کنید label1.typeface = Typeface.LoadFromAssets("font mored nazar.ttf") label.textcolor= colors.red منظوزتون از تنظیمات برای لیبل چیه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mokh barname nevisi 4 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اول فونت مورد نظرتون رو از قسمت file به پروژه اضافه کنید label1.typeface = Typeface.LoadFromAssets("font mored nazar.ttf") label.textcolor= colors.red منظوزتون از تنظیمات برای لیبل چیه؟؟ مثلا نوع فونت یا اندازه رو تغییر بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mokh barname nevisi 4 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ سلام لطفا جستجو کنید... من جستوجوم خرابه هرچی مینویسم هیچی نمیاد ممنون میشم جواب بدین یا داخل چت باکس بگین که سرچ کنم از شما بعیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ من جستوجوم خرابه هرچی مینویسم هیچی نمیاد ممنون میشم جواب بدین یا داخل چت باکس بگین که سرچ کنم از شما بعیده میشه یک عکس از نتیجه جست و جوتون بگیرید قرار بدید؟ مگه میشه جست و جو خراب باشه سیستم انجمنه و اصلا به سیستم شما مربوط نمیشه که خراب باشه یا نباشه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mokh barname nevisi 4 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۵ آقای ایزدی درست شد زبانم اشتباه تنظیم شده بود ممنون که با این مقامتون به به این چیز ها هم رسیدگی میکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mokh barname nevisi 4
با سلام
اگه میشه بگید چطوری میشه فونت نوشته روی باتن و لبیل رو تغییر داد وچطور میشه برای لبیل تنظیمات ساخت؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.