bahman 165 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان دارم از دیتابیس یه متنیو لود میکنم اما ببینین چه جوری لود میشه http://up.vbiran.ir/uploads/6865142304260417900_mosssss.jpg موندم چطور مرتبش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ خب سعی کنید از کلمات انگلیسی توی متن فارسی استفاده نکنید باعث بهم ریختگی متن میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ بهم ریختگی رو کاری ندارم مشکل اینه که اومده ی طرف قرار گرفته سمت راست کلا خالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سلام. لطفا برای آپلود عکس از پیوست فایل استفاده کنید Gravity رو به صورت Right To Left تنظیم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ matn.Gravity = Gravity.Right To Left درسته اینجوری؟ لفت رو قرمز نشون میده اینجوری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ برو توی پراپرتیس لیبل و Text Style رو پیدا کن توی زیر شاخه های Text Style یک زیر شاخه هست به اسم Horizontal Alignment مقدارشو برابر با RIGHT کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ممنون از همه اساتید دستورات رو انجام دادم اما همه جا اعمال میشه جز تو متنی که از دیتابیس لود میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد احمدی 70 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سلام با اجازه آقا مجید این کد رو بزن Label1.Gravity = Gravity.Right اگه واسه بازار میخوای یه حاشیه سمت راست بذار و بیارش وسط Label1.Gravity = Gravity.CENTER لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ دقیقا اول خودم اینو گذاشته بودم اما درست بشو نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ فکر کنم مشکل از این کد باشه ScrollView1.Panel.AddView(matn,20,0,100%x,100%y) میشه بگین کجاش ایراد داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد احمدی 70 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ *لال* ScrollView1.Panel.AddView(matn,0,0,100%x,100%y) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ariyabakhtiyari 10 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ببخشید شاید اینجا جاش نباشه ولی من تازه کارم طبق آموزش نصب شما پیش رفتم ولی این فایل های پیوست رو ندارم adb.exe و adb.bat و AdbWinApi.dll و zipalign.exe لطفا بم بگید که چیکار کنم من منتظرم .اینم ایمیلمه اگه به ایمیلم جوابشو بفرستید ممنون میشم حذف شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ ببخشید شاید اینجا جاش نباشه ولی من تازه کارم طبق آموزش نصب شما پیش رفتم ولی این فایل های پیوست رو ندارم adb.exe و adb.batو AdbWinApi.dll و zipalign.exe لطفا بم بگید که چیکار کنم من منتظرم .اینم ایمیلمه اگه به ایمیلم جوابشو بفرستید ممنون میشم حذف شد دوست عزیز اینجا انجمنه . یعنی جای پرسش و پاسخ . ایمیل شما این وسط چیکارست؟ دانلود فایل های adb.bat + adb.exe + AdbWinApi.dll + zipalign رمز عبور: www.basic4android.org لینک به این تاپیک هم اضافه شد : http://answercenter.ir/thread3.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
سلام دوستان دارم از دیتابیس یه متنیو لود میکنم اما ببینین چه جوری لود میشه
http://up.vbiran.ir/uploads/6865142304260417900_mosssss.jpg
موندم چطور مرتبش کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.