babi.jonz 60 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان چه پردازنده ای و رمی و ... نیازه تا اندروید استادیو موقع اجرا گیر نکنه و سبک بالا بیاد حتی وقتی پروژه سنگین شده لطفا حداقل سیستم مورد نیاز برای اجراشو بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ Microsoft® Windows® 8/7/Vista (32- or 64-bit) 2 GB RAM minimum, 4 GB RAM recommended. 400 MB hard disk space. At least 1 GB for Android SDK, emulator system images, and caches. 1280 x 800 minimum screen resolution. Java Development Kit (JDK) 7. سلام طبق تحقیقی که من کردم این حداقل سیستم مورد نیاز هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
babi.jonz 60 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ Microsoft® Windows® 8/7/Vista (32- or 64-bit) 2 GB RAM minimum, 4 GB RAM recommended. 400 MB hard disk space. At least 1 GB for Android SDK, emulator system images, and caches. 1280 x 800 minimum screen resolution. Java Development Kit (JDK) 7. سلامطبق تحقیقی که من کردم این حداقل سیستم مورد نیاز هست پس Cpu چی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ والا من منبعم WikiPedia بود این هم لینک و اطلاعات دقیق تر : https://en.wikipedia.org/wiki/Android_Studio لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سی پی یو i5 یا i7 رمم حداقل 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
babi.jonz 60
سلام دوستان
چه پردازنده ای و رمی و ... نیازه تا اندروید استادیو
موقع اجرا گیر نکنه و سبک بالا بیاد حتی وقتی پروژه سنگین شده
لطفا حداقل سیستم مورد نیاز برای اجراشو بگید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.