boghalamoon 13 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 سلام CallSub چه مواقعی استفاده میشه؟ و چطوری ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2015 سلام خوب میدونید واسه ساخت تابع یا متد باید از کلمه کلیدی Sub استفاده کرد و اینجا ما چندتا تابع CallSub داریم.ببینید از این تابع زمانی استفاده میشه که شما بخواهید یک مفدار رو از یک اکتیویتی دیگه بگیرید و یا تفییر بدید. مثال میزنم این کد اکتیویتی اصلی من : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub MySub(Arg1 As Int , Arg2 As Int ) Dim Result As Double Result = (Sqrt(Arg1)*2)+Logarithm(Arg2,2)/2 Msgbox("Result :"&Result,"") End Sub Sub Button1_Click StartActivity(Ac2) End Sub و اینم کد اکتیویتی دوم بنده : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout2") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click CallSubDelayed3(Main,"MySub",4,16) End Su ببین من توی اکتیویتی اول یک تابع تعریف کردم.تابع خاصی نیست میاد فقط 2 تا عدد میگیره از یکیش جذر میگیره و از یکی لگاریتم کاری به اینا نداریم.من فقط میخام Arg1 و Arg2 رو از طریق اکتیویتی دوم مقدار بدم و مقدارشو ببینم همین و اومدم کد های بالا رو نوشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
boghalamoon 13
سلام
CallSub چه مواقعی استفاده میشه؟
و چطوری
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.