boghalamoon 13 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سلام CallSub چه مواقعی استفاده میشه؟ و چطوری ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ سلام خوب میدونید واسه ساخت تابع یا متد باید از کلمه کلیدی Sub استفاده کرد و اینجا ما چندتا تابع CallSub داریم.ببینید از این تابع زمانی استفاده میشه که شما بخواهید یک مفدار رو از یک اکتیویتی دیگه بگیرید و یا تفییر بدید. مثال میزنم این کد اکتیویتی اصلی من : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub MySub(Arg1 As Int , Arg2 As Int ) Dim Result As Double Result = (Sqrt(Arg1)*2)+Logarithm(Arg2,2)/2 Msgbox("Result :"&Result,"") End Sub Sub Button1_Click StartActivity(Ac2) End Sub و اینم کد اکتیویتی دوم بنده : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout2") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click CallSubDelayed3(Main,"MySub",4,16) End Su ببین من توی اکتیویتی اول یک تابع تعریف کردم.تابع خاصی نیست میاد فقط 2 تا عدد میگیره از یکیش جذر میگیره و از یکی لگاریتم کاری به اینا نداریم.من فقط میخام Arg1 و Arg2 رو از طریق اکتیویتی دوم مقدار بدم و مقدارشو ببینم همین و اومدم کد های بالا رو نوشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
boghalamoon 13
سلام
CallSub چه مواقعی استفاده میشه؟
و چطوری
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.