AMiR 18 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ درود من چندتا عکس میخوام استفاده کنم که مهم نیست یه ایمیج ویو باشه یا به تعداد عکسا مشکل اینه که اگه تو دیزاین اسکریپت به ایمیج ویو اندازه بدم به مشکل میخورم اگر Gravity رو fill بذارم نسبت عکس بهم میخوره اگه center باشه عکس کامل نشون داده نمیشه میخوام تو اندازه صفحه های مختلف، نسبت اندازه عکس حفط بشه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سلام شما به این کد در دیزاینر اسکریپت نیاز دارید: ImageView.Width = 80%x ImageView.Height = 50%x ImageView.HorizontalCenter = 50%x حالا خودتون طبق نیازتون اعداد رو تغییر بدید. فقط توجه کنید واحد ما x هست نه y ..... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiR 18 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سلام شما به این کد در دیزاینر اسکریپت نیاز دارید: ImageView.Width = 80%x ImageView.Height = 50%x ImageView.HorizontalCenter = 50%x حالا خودتون طبق نیازتون اعداد رو تغییر بدید. فقط توجه کنید واحد ما x هست نه y ..... موفق باشید تشکر اما مشکل حل نشد ، نسبت عکس تغییر میکنه باز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ تشکر اما مشکل حل نشد ، نسبت عکس تغییر میکنه باز گفتم که اعداد رو طبق نیاز تغییر بدید تا براتون درست بشه. بعد شما روی چند دستگاه، با چند صفحه نمایش متفاوت امتحان کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ درود من چندتا عکس میخوام استفاده کنم که مهم نیست یه ایمیج ویو باشه یا به تعداد عکسا مشکل اینه که اگه تو دیزاین اسکریپت به ایمیج ویو اندازه بدم به مشکل میخورم اگر Gravity رو fill بذارم نسبت عکس بهم میخوره اگه center باشه عکس کامل نشون داده نمیشه میخوام تو اندازه صفحه های مختلف، نسبت اندازه عکس حفط بشه ممنون میشم راهنمایی کنید واسه اینکار سه تا راه داره یا از کتابخونه piccaso استفاده کنید و کد زیر رو بزنید واسه dirasset کار نمیکنه باید تول کپی کنید تو dirrootexternal pic.Initialize pic.LoadFile(File.Combine(File.DirRootExternal,"1.jpg")).IntoImageView(ImageView1) یا از کتابخونه m2lib استفاده کنید و کد زیر رو بزنید ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"1.png")) ImageView1.Height=20%y ImageView1.Width=m2.GetPicWidth(ImageView1) یا دستی خودتون این کد رو بزنید btm.Initialize(File.DirAssets,"1.png") Img.Height=(btm.Height*Img.Width)/btm.Width کتابخونه هایی ک گفتم تو لینک زیر هست http://s7.picofile.com/file/8256159276/lib.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AMiR 18
درود
من چندتا عکس میخوام استفاده کنم که مهم نیست یه ایمیج ویو باشه یا به تعداد عکسا
مشکل اینه که اگه تو دیزاین اسکریپت به ایمیج ویو اندازه بدم به مشکل میخورم
اگر Gravity رو fill بذارم نسبت عکس بهم میخوره اگه center باشه عکس کامل نشون داده نمیشه
میخوام تو اندازه صفحه های مختلف، نسبت اندازه عکس حفط بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.