hassan543 2 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان می خوام یه برنامه موزیک درست کنم اما مشکل دارم می خوام یه قسمت برای پخش انلاین اهنگ بزارم یه قسمت هم دانلود وmysql را چه جوری به برنامه وصل کنم از طریق سرور مطلب اپدیت شود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. عزیز چرا تو بخش توسعه دهندگان تاپیک زدید؟ منتقل شد. سوالاتون راجع به جاوا هست یا بیسیک4اندروید؟ برای مطلب گذاشتن از طریق سرور باید از دیتابیس آنلاین استفاده کنید که فقط کافیه سرچ کنید "دیتابیس آنلاین" ، آموزش های رایگان و غیررایگانش موجوده. و برای پخش آنلاین آهنگ هم باید لینک مستقیم مورد نظر رو از بذارید تو دیتابیس و ازاونجا فراخوانی کنید که بازهم آموزش پخش آنلاین موجوده... دانلود هم همینطور... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ ساخت برنامه موزیک آنلاین ساده ترین کاره کافیه تو دیتابیس انلاین مطالبو بزارین و با مولتی پنل لود کنید تمام بنظر من دیتابیس انلاین از افلاین اسونتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hassan543 2 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۵ لطف می کنید سورسشو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hassan543 2 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ شما کار با دیتابیس انلاین رو بلدی؟ شما بساز و به برنامت وصلش کن و مطالب لود کردن رو یاد بگیر اگه سورس اماده میخواین که باید سفارش بدین و حدود 400 میگیرن تهیه میکنن درسته آسونه اما وقت گیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hassan543 2 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ الان من وصل کنم شما می تونید اموزش نحوه پخش انلاین اهنگ بهم بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ Sub Process_Globals Dim mp As MediaPlayerStream End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If FirstTime Then mp.Initialize("mp") End If mp.Load("http://www...") End Sub Sub mp_StreamReady Log("starts playing") mp.Play End Sub Sub mp_StreamError (ErrorCode As String, ExtraData As Int) Log("Error: " & ErrorCode & ", " & ExtraData) ToastMessageShow("Error: " & ErrorCode & ", " & ExtraData, True) End Sub Sub mp_StreamBuffer(Percentage As Int) Log(Percentage) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hassan543 2 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ Sub Process_Globals Dim mp As MediaPlayerStream End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If FirstTime Then mp.Initialize("mp") End If mp.Load("http://www...") End Sub Sub mp_StreamReady Log("starts playing") mp.Play End Sub Sub mp_StreamError (ErrorCode As String, ExtraData As Int) Log("Error: " & ErrorCode & ", " & ExtraData) ToastMessageShow("Error: " & ErrorCode & ", " & ExtraData, True) End Sub Sub mp_StreamBuffer(Percentage As Int) Log(Percentage) End Sub بابت سورس تشکر لطف می کنید کتابخانه MediaPlayerStreamقرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ Sub Process_Globals Dim mp As MediaPlayerStream End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If FirstTime Then mp.Initialize("mp") End If mp.Load("http://www...") End Sub Sub mp_StreamReady Log("starts playing") mp.Play End Sub Sub mp_StreamError (ErrorCode As String, ExtraData As Int) Log("Error: " & ErrorCode & ", " & ExtraData) ToastMessageShow("Error: " & ErrorCode & ", " & ExtraData, True) End Sub Sub mp_StreamBuffer(Percentage As Int) Log(Percentage) End Sub بابت سورس تشکر لطف می کنید کتابخانه MediaPlayerStreamقرار بدید پیشفرض وجود داره داخل b4a. اگه اشتباه نکنم audio لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hassan543 2 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ از طریق بانک وصل کردش چه جوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hassan543 2 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ موقعی که اجراش می کنم برنامه errorمی ده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ لینک مستقیم بزارید این قسمت mp.Load("http://www...") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hassan543 2 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ بازم ارور می ده mp.Load("http://s4.topseda.ir/95/Music/1/18/Saeed%20Arab%20-%20Tafre%20%5b128%5d.mp3") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hassan543 2 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hassan543 2
سلام دوستان می خوام یه برنامه موزیک درست کنم
اما مشکل دارم می خوام یه قسمت برای پخش انلاین اهنگ بزارم یه قسمت هم دانلود وmysql را چه جوری به برنامه وصل کنم از طریق سرور مطلب اپدیت شود
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.