atlasm 17 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان وقتی میخوام این برنامه رو اجرا کنم اروور force close میده و میاد بیرون مشکلش چی هش بنظرتون؟ اسم برنامه NavBarBlur هس ممنون میشم راهنمایی کنید. برنامه پیوست هس NavBarBlur.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ من امتحان کردم درست اجرا شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atlasm 17 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ وقتی برنامه رو اجرا میکنم این پیغام میاد قبلا به android-support-v4 گیر میداد و کامپایل نمیشد اینو دانلود کردم و کپی کردم تا کامپایل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atlasm 17 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ کسی میدونه مشکل از کجاس ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
manoochehr_sh 55 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ از قسمت log ببین چه خطایی میده، بجای تصویر این خطا، پیغام log رو بفرست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ب احتمال زیاد لایبری هاتون آبدیت نیست ببینید چه لایبری هایی بکار رفته و نسخه جدیدشونو از انجمن دریافت کتید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atlasm 17 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ کل برنامه ها رو پاک کردم و دوباره نصب کردم حل شد . ممنونم ازتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
atlasm 17
سلام دوستان
وقتی میخوام این برنامه رو اجرا کنم اروور force close میده و میاد بیرون
مشکلش چی هش بنظرتون؟
اسم برنامه NavBarBlur هس
ممنون میشم راهنمایی کنید.
برنامه پیوست هس
NavBarBlur.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.