Ali BBH 27 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید بنده در حال طراحی یک برنامه هستم وبه یک مشکل در لیست ویو بر خوردم لیست ویویی که من توش ایتم ادد میکنم در حالت عادی ینی وقتی تو گوشی اجراش میکنم مشکلی نداره ولی وقتی میارم رو تبلت تست میکنم ارتفاع ایتم ها خیلی کم میشه و ایتم ها بهم میچسبن تکرار میکنم تو تبلت فقط این مشکل هست یه سرچ تو انجمن زدم با این کد مواجه شدم : listJ.SingleLineLayout.ItemHeight=100 که درست میکنه لیست ویو رو تو تبلت ولی متاسفانه از این طرف میزنه تنضیم لیست ویو رو تو گوشی خراب میکنه و اتفاع هر ایتم خیلی زیاد میشه به نظرتون چیکار باید بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۵ سلام به جای 100 از عدد مثلا 10%y استفاده کنید ببینید درست میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Ali BBH 27
سلام خسته نباشید
بنده در حال طراحی یک برنامه هستم وبه یک مشکل در لیست ویو بر خوردم
لیست ویویی که من توش ایتم ادد میکنم در حالت عادی ینی وقتی تو گوشی اجراش میکنم مشکلی نداره
ولی وقتی میارم رو تبلت تست میکنم ارتفاع ایتم ها خیلی کم میشه و ایتم ها بهم میچسبن
تکرار میکنم تو تبلت فقط این مشکل هست
یه سرچ تو انجمن زدم با این کد مواجه شدم :
که درست میکنه لیست ویو رو تو تبلت ولی متاسفانه از این طرف میزنه تنضیم لیست ویو رو تو گوشی خراب میکنه و اتفاع هر ایتم خیلی زیاد میشه
به نظرتون چیکار باید بکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.