ha88an 203 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یه تاریخ با یه ساعت دارم مثل 2016/03/03 و ساعت 10:15:13 چجوری باید این تاریخ و ساعت رو به استاندارد Unix تبدیل کنم؟ یک نمونه تاریخ unix = 1395726989 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ یه مدت پیش لازم داشتم خودم از این ساب استفاده کردم Private Sub timeconverter(unixtime As String) Private targetDate As Long = unixtime* DateTime.TicksPerSecond DateTime.TimeFormat = "HH:mm:ss" DateTime.SetTimeZone("Iran/Tehran") Return DateTime.Time(targetDate) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۵ فک کنم جوابی که تو این تاپیک دادم ببین به کارت بیاد راهنمایی برای تجزیه string اعداد جدا کن بعد بریز تو رشته یا لیبل با رجیکس هم فک کنم میشه ولی فعلا حضور ذهن ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ha88an 203
سلام دوستان
من یه تاریخ با یه ساعت دارم مثل 2016/03/03 و ساعت 10:15:13
چجوری باید این تاریخ و ساعت رو به استاندارد Unix تبدیل کنم؟
یک نمونه تاریخ unix = 1395726989
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.