امیرعلی 1 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان دو روز قبل یه سوال کوچیک درمورد سورس گالری کامل پرسیدم که قابلیت زوم و اشتراک برای عکسها هست کسی جواب نداد اعصابم خورد شده لطفا یا تاپیکهارو قفل کنین یا جواب بدین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. این سوال شما یخورده زیاد تکراری و بی مربوطه در واقع سوال نیست درخواسته ولی همینطور ک گفتم تکراری شما هم میتونید اینجا هم توی نت سرچ کنید صد در صد پیدا میشه!! من خودم هم دیدم همچین سورسی!! ولی بله من خودم هم نسبت به پاسخگو نبودم بعضی سوالات یا دیر جواب دادن اعتراض دارم!! موفق باشید 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرعلی 1 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. این سوال شما یخورده زیاد تکراری و بی مربوطه در واقع سوال نیست درخواسته ولی همینطور ک گفتم تکراری شما هم میتونید اینجا هم توی نت سرچ کنید صد در صد پیدا میشه!! من خودم هم دیدم همچین سورسی!! ولی بله من خودم هم نسبت به پاسخگو نبودم بعضی سوالات یا دیر جواب دادن اعتراض دارم!! موفق باشید دوست من توی اینترنت زیاد گشتم پیدا نشد که اومدم اینجا دان کنم سورسهای گالری پیشرفته نتونستم پیدا کنم میشه اگه شما لینکی داری بدی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ باسلام.تاپیک های زیادی درمورد گالری هست شما اول سرچی بکنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام انتقاد خوبه ولی سازنده نه از روی تعصب!!! خب دوستم نمیدونم سوالتون در چه موردی بوده ولی یا دوستان یاد نداشتن و یا سوالتتون رو ندیدن و یا درخواستتون در حد سفارش یه پروژه بوده. اینجا همه سعی در کمک به همدیگه رو دارن دوستم و اینو بدونید اگه یاد داشته باشن و یا اون موارد نباشه قطعا بهتون پاسخ میدن. و نکته ای رو هم که باید بگیم اینه که دوستان بابت پشتیبانی هیچ هزینه ای از شما دریافت نمی کنن و در واقع دارن لطف می کنن و پشتیبانی می کنن 11 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ ریـلـکـس ریـــلــــکـــــس ریـــلــــــــکــــــــس تـــــــــر تنبلی خودتون رو به پای انجمن و بچه ها نزارید خواهشا 14 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.