arashjeyjey 0 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان من به TableView نیاز دارم اگه کسی داره لطفا بهم بده ممنون میشم. مرسی از لطفتون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afsaneh67 5 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ کلاس TableView : پشتیبانی جدول ها در هر سایزی : Table.zip کلاس Flexible Table : بهبود یافته TableView : TableV2_00.zip سلام می خوام از دومی استفاده کنم، ولی این خط زیر ارور می ده، لطفا راهنمایی کنید. #DesignerProperty: Key: RowHeight, DisplayName: Row height, FieldType: Int, DefaultValue: 40, Description: Row height. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ سلام می خوام از دومی استفاده کنم، ولی این خط زیر ارور می ده، لطفا راهنمایی کنید. #DesignerProperty: Key: RowHeight, DisplayName: Row height, FieldType: Int, DefaultValue: 40, Description: Row height. دوست عزیز بنده چک کردم هیچ مشکلی نداره احتمالا خودتون توی سورس دست کاری کردید این هم عکس بعد از اجرا شدن : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afsaneh67 5 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ lk دوست عزیز بنده چک کردم هیچ مشکلی نداره احتمالا خودتون توی سورس دست کاری کردید این هم عکس بعد از اجرا شدن : من همین برنامه دانلود و اجرا کردم، اصلا به چیزی دست نزدم. میشه از کتابخانه که تیک خورده یک عکس بزارید، ممکن هست از ورژن آنها باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ lk من همین برنامه دانلود و اجرا کردم، اصلا به چیزی دست نزدم. میشه از کتابخانه که تیک خورده یک عکس بزارید، ممکن هست از ورژن آنها باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afsaneh67 5 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۵ الان کتابخانه core من ورژن 4.92 و sql ورژن 1.2 هست، ممکنه بخاطر نسخه ها باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۵ کلاس TableView : پشتیبانی جدول ها در هر سایزی : Table.zip کلاس Flexible Table : بهبود یافته TableView : TableV2_00.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arashjeyjey 0
سلام دوستان
من به TableView نیاز دارم اگه کسی داره لطفا بهم بده ممنون میشم.
مرسی از لطفتون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.