haghnavid 0 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام به شما عزیزان خواهش میکنم کمکم کنید.من توی برنامه ای که در حال نوشتن هستم،احتیاج به تبدیل شدن گفتار به متن دارم.اگه کتابخانه ای هست کمکم کنید،ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۵ برادر من کاری نداره که بالا نوار سرچ رو باز کن همین رو تایپ کن گفتار به متن ببین چقدر بحث در این مورد شده . اینجوری نه منت کسی رو میکشی نه میخواد منتظر باشی تا کسی جواب بده نه اسپم میدی سریع هم به جواب میرسی . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haghnavid 0 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ برادر من کاری نداره که بالا نوار سرچ رو باز کن همین رو تایپ کن گفتار به متن ببین چقدر بحث در این مورد شده . اینجوری نه منت کسی رو میکشی نه میخواد منتظر باشی تا کسی جواب بده نه اسپم میدی سریع هم به جواب میرسی . دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haghnavid 0
با سلام به شما عزیزان
خواهش میکنم کمکم کنید.من توی برنامه ای که در حال نوشتن هستم،احتیاج به تبدیل شدن گفتار به متن دارم.اگه کتابخانه ای هست کمکم کنید،ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.