حمید زارع 331 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من در ScrollChanged این شرط را گذاشتم : If Sv.ScrollPosition + Sv.Height = Sv.Panel.Height Then که در واقع وقتی اسکرول به آخر رسید دستور اجرا میشه حالا میخوام قبل از اینکه اسکرول به آخر برسه این دستور اجرا بشه دوستان راهنمایی بفرمایید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اینو امتحان کنید If (sv.Panel.Height - (sv.ScrollPosition+sv.Height)) < 20dip Then لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ سلام کدتونو به اینصورت قرار بدید این کد قبل از اینکه اسکرول به انتها برسه یه toast message میده... If Sv.ScrollPosition + Sv.Height <= Sv.Panel.Height Then ToastMessageShow("salam",False) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ ممنون ولی اینکه به محض اسکرول شدن کد اجرا میشه ... من چون به دیتابیسم لیمیت دادم و در مولتی پنل لود می کنم میخام کمی مونده که اسکرول به انتها برسه این کد اجرا بشه که که کاربر وقفه ای در هنگام اسکرول کردن حس نکنه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ سلام اینو یه تست بزنید If (Sv.ScrollPosition + Sv.Height) - 20 = Sv.Panel.Height Then لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ سلام اینو یه تست بزنید If (Sv.ScrollPosition + Sv.Height) - 20 = Sv.Panel.Height Then سلام نه قبلاً تست کردم وقتی به این شکل کد بنویسم اصلا شرط اجرا نمیشه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. این کد کاملا درسته If (Sv.ScrollPosition + Sv.Height) - 20 = Sv.Panel.Height Then اما چون اسکرول از اون قسمت میگذره کد اجرا نمیشه. شما باید به این صورت کد رو بنویسید تا اجرا شه. sub globals: dim str as string="." '''''''''''''''''''''''''' If (Sv.ScrollPosition + Sv.Height) - 20 = Sv.Panel.Height Then if str="." then str="//" codi ke mikhay ejra she str="." end if end if من این کد رو دستی نوشتم اگه ایرادی داشت ببخشید.و اگه درست نشد بگو تا راه حل دیگه ای پیدا کنیم موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من در ScrollChanged این شرط را گذاشتم :
که در واقع وقتی اسکرول به آخر رسید دستور اجرا میشه
حالا میخوام قبل از اینکه اسکرول به آخر برسه این دستور اجرا بشه
دوستان راهنمایی بفرمایید ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.