رفتن به مطلب
  • 0

درخواست سورس+درصورت نیاز هزینه

milad19

سوال

باسلام

ببخشید دوستان بدونه مقدمه میرم سر اصل مطلب

من یه صفحه ی اینترنتی دارم که میاد میاد فایل رو میگیره و بازدن دکمه ی آپلود شروع میکنه به آپلود و پس از آپلود لینک دانلود همون فایل رو در صفحهی دیگه ای بصورت خودکار نمایش میده

حالا میخوام همه اینا رو بیارم تو یعنی یه باتون کشیدن فایل از حافظه ی تلفن یه باتون شروع آپلود و یک لیبل نمایش لینک دانلود میشه لطفا راهنمایی بفرمایید البته اینکار با گت المنت و جیسون براحتی انجام میشه اما من از این دو مبحث در این حد یاد ندارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

اگه کسی از دوستان با هزینه هم اینکار رو قبول میکنه خبرم کنه.

فقط لطفا هر راهی به ذهنتون میرسه دریغ نکنید.ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام

دو قسمت آموزش تصویری GetElements رو دیدید؟

لینک ارسال

اتفاقا چند مرتبه هم نگاه کردم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم

الآن من یه سورس به دستم رسید که کار آپلود رو انجام میده ولی مشکلی که داره اینه که بجای انتخاب فایل از داخل حافظه ی تلفن باید نام فایل در یک ادیت تکست نوشته بشه

لینک ارسال

اتفاقا چند مرتبه هم نگاه کردم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم

الآن من یه سورس به دستم رسید که کار آپلود رو انجام میده ولی مشکلی که داره اینه که بجای انتخاب فایل از داخل حافظه ی تلفن باید نام فایل در یک ادیت تکست نوشته بشه

اون سورس آپلود رو اگر رایگان هست و امکانش هست میزارید ؟ #علاقه به یادگیری !

لینک ارسال

اون سورس آپلود رو اگر رایگان هست و امکانش هست میزارید ؟ #علاقه به یادگیری !

شرمنده بخدا قابل دوستان رو نداره

اما چون طراحش میفروشه قطعا راضی نیست که رایگان پخش بشه.

لینک ارسال

ممنون

شما در توضیحات این کتابخونه فرمودید"برای باز کردن انواع فرمت های تصویری آنلاین و آفلاین"

اما من میخوام انواع فرمت رو از حافظه تلفن بگیرم و بفرستم به سرور مثل آپلودسنترها

لینک ارسال

سلام.

بذار راحتت کنم،فکر کنم بدونی من خیلیییی با گت المنتا و اینا کار کردم و میخواستم برنامه اپلود بسازم. اما منم رو همین قسمتش موندم و اخر هم نتونستم کاری کنم.

اگه روی باتون انتخاب فایل توی سایت از طریق برنامه کلیک بشه،درسته میاد نشون میده که فایل رو از گالری ، ضبط صدا و ... انتخاب کنید.

من خواستم از روش دیالوگ هم برم خیلی سعی کردم نشد.

نه که راهی نباشه ها... حتما میشه اما من نتونستم حتی اینجا هم تاپیک دادم،به هرحال موفق نشدیم *خنده*

لینک ارسال

اساتید این صفحه ی مثال منه http://lataief.ir/dl/up.php اگه دقت کنید یه کادری داره که وقتی فایلی رو انتخاب میکنید داخلش آدرس فایل در سیستم شما نوشته میشه

خوب اگر در بیسیک هم یه چنین کاری بکنیم شاید جواب بده یعنی وقتی باتون رو میزنیم بیاد و آدرس فایل مورد نظر مارو در یک فایل تکست ذخیره کنه بصورت موقت و وقتی دکمه ی آپلود رو میزنیم بیاد مسیر فایل رو از این فایل تکست بخونه

این یکم تخیلی هست اما نمیدونم میشه یا نه لطفا دوستان کمک کنید.ممنون

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...