bahman 165 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ خب دوستان اولین بار ک اومدم انجمن گفتین برم یاد بگیرم منم اطاعت امر کردم یاد گرفتم ولی خطاهایی میبینم ک نمیدونم چین و چجوری رفعش کنم اولیش خطایی هست ک تصویرشو پیوست کردم بعدی اینکه چطور تو کل پروژه یک موزیکی به عنوان پس زمینه بزارم که از تنظیمات نرم افزارم بشه موزیکو قطع وصل کرد .... حالا تنها لودم باشه کارمو راه میندازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ منتظر اساتید عزیز هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سلام برای فونت از این استفاده کن lbl1.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("n.ttf") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
خب دوستان اولین بار ک اومدم انجمن گفتین برم یاد بگیرم منم اطاعت امر کردم
یاد گرفتم ولی خطاهایی میبینم ک نمیدونم چین و چجوری رفعش کنم
اولیش خطایی هست ک تصویرشو پیوست کردم
بعدی اینکه چطور تو کل پروژه یک موزیکی به عنوان پس زمینه بزارم که از تنظیمات نرم افزارم بشه موزیکو قطع وصل کرد ....
حالا تنها لودم باشه کارمو راه میندازه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.