alivoll 17 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من یه سورس AppCompat دارم وقتی میخوام ازش اجرا بگیرم اجرا میشه اما موقع اینکه میخوای برنامه رو باز کنی میگه برنامه متوقف شده است آیا راهی داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز شما sdkکامل؟ چک کن api بالای 21 هست.خود 21 هم مشکلی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad325 76 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من یه سورس AppCompat دارم وقتی میخوام ازش اجرا بگیرم اجرا میشه اما موقع اینکه میخوای برنامه رو باز کنی میگه برنامه متوقف شده است آیا راهی داره؟ سلام اول همچیز پوشه ساپورت رو دانلود کن در انجمن لینکش رو گذاشتم بعدم api 21 نصب کن و سوم اینکه از طریق b4a-bridg رو گوشیت نصبش کن شاید مشکل از شبیه سازت باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alivoll 17
سلام من یه سورس AppCompat دارم وقتی میخوام ازش اجرا بگیرم اجرا میشه اما موقع اینکه میخوای برنامه رو باز کنی میگه برنامه متوقف شده است آیا راهی داره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.