رضا جابرپور 179 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ با عرض سلام و خسته نباشید چطور می تونم از لایه 1 که در اون edittext گذاشتم متن اونو تو label لایه دوم قرار بدم یعنی دو تا layer داریم تو لایه اول edittext دارم و تو لایه دوم label می خوام هرچی تو لایه اول نوشتم تو لایه دوم نوشته بشه با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهران محمودی 778 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ عزیز شما 2 تا فعالیت (activity) هم دارید؟ یا فقط 2 لایه (layout) دارید که در 1 فعالیت از اونها استفاده میکنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 رضا جابرپور 179 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان عزیز دستتون درد نکنه من دو تا لایه و دوتا اکتیویته هم دارم اون سوال قبلی که ازتون پرسیدم رو پیدا کردم چرخش و حرکت و اسکیل تصویر که با انگشت تغییر می کنه اگه می دونین برای شما هم بفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ میتونستید از آموزش تصویری استفاده از چند Activity این مشکل رو حل کنی به نحو احسنت. بخش آموزش های تصویری رو جست و جو کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهران محمودی 778 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ خب توی فعالیت اول یک editText و یک button قرار بدید. کدهای دکمه: CallSubDelayed2(Activity2,"ShowText",EditText1.Text) خب، حالا در فعالیت دوم این تابع رو قرار بدید: Public Sub ShowText(text As String) Label1.Text = textEnd Sub فکر نمیکنم زیاد سخت باشه. موفق باشی. _____________ راستی، اون سوال قبلی که ازتون پرسیدم رو پیدا کردم چرخش و حرکت و اسکیل تصویر که با انگشت تغییر می کنه اگه می دونین برای شما هم بفرستم لطف میکنی اگه قرار بدی ! جواب دوستمون هم هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 رضا جابرپور 179 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ سلام هر کاری کردم نشد من که نفهمیدم اون showtext اصلا چظور ارتباط برقرار می کنه activite2 را نمیشناسه و ... سوال من اینه در اکتیویته اول که اسمش main و layout1 هست یه edittext داریم و در اکتیویته دوم که اسمش هست share و layout2 هست و label داریم می خواهیم از edittext نوشته ها بره تو label مون اگه میشه جوابو کامل به ضمیمه upload کنین با تشکر در ضمن فایل را هم اضافه کردم MovingBitmap.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Sina 87 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید . شما باید یه String تویه Sub Process_Globals تـعریف کنید و از اون تویه activity2 استفاده کنید . Sub Process_Globals Dim Sina As String End Sub Sub Globals Private EditText1 As EditText Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Main") End Sub Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) Sina = EditText1.Text End Sub Sub Button1_Click Activity.Finish StartActivity(Share) End Sub و حالا تویه اکتیویتی Share : Sub Globals Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Share") Label1.Text = Main.Sina End Sub Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If Keycode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then Activity.Finish StartActivity(Main) End If End Sub اینم پروژه که پیوست شد .... Activity.Basic4Android.org.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ سلام . هم کد سینا عزیز کاملا درسته و هم کد مهران عزیز البته سینا میتونست به جای تعیرف کردن TextChanged کد Sina = EditText1.Text رو توی همون Button1_Click هم قرار بده چون تا وقتی Button کلیک نشده Activity دوم نمایش داده نمیشه. روش های زیادی وجود داره که مهران و سینا دو تا از روش هارو برات توضیح دادن. من همین کد مهران رو دقیقا مطابق با پروژه شما نوشتم : توی Main : Sub Globals Private EditText1 As EditText End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") End Sub Sub Button1_Click CallSubDelayed2(Share,"ShowText",EditText1.Text) End Sub توی Share : Sub Globals Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout2") End Sub Public Sub ShowText(text As String) Label1.Text = text End Sub Sub Button1_Click StartActivity(Main) End Sub دمو : [ATTACH=CONFIG]188[/ATTACH] سورس کد هم پیوست شد. پسورد: basic4android.org موفق باشی CallSubDelayed2 Example(basic4android.org).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 اندرویدستان 90 ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام می خواستم یک برنامه درست کنم که بعد از نصب کلید اجرا در پس زمینه طبق عکس زیر فعال باشه از هر کدی داخل منیفست هم که بگید استفاده کردم ولی باز این کلید غیر فعاله اگه کسی بلده خواهشا راهنمایی کنه که گیرم فدایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
رضا جابرپور 179
با عرض سلام و خسته نباشید
چطور می تونم از لایه 1 که در اون edittext گذاشتم متن اونو تو label لایه دوم قرار بدم یعنی دو تا layer داریم تو لایه اول edittext دارم و تو لایه دوم label می خوام هرچی تو لایه اول نوشتم تو لایه دوم نوشته بشه با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده