mnik 9 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. من میخوام تو ببرنامه م یه فایل ام پی 3 رو از اسپیکر جلویی گوشی (همونی که وقت صحبت کردن صدا ازش میاد) پخش کنم نه اسپیکر پشتی. چنین کاری ممکنه؟ کسی میتونه کمکم کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سلام کد زیر داخل مانی فست AddPermission(android.permission.MODIFY_AUDIO_SETTINGS) و بخش کد نویسی داخل بیسیک کد زیر میباشد Sub Process_Globals Dim mp As MediaPlayer End Sub Sub Globals End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) mp.Initialize mp.Load(File.DirAssets, "break.mp3") End Sub Sub SetEarPhone(Value As Boolean) Dim r As Reflector r.Target = r.GetContext r.Target = r.RunMethod2("getSystemService", "audio", "java.lang.String") Dim mode As Int If Value Then mode = 2 Else mode = 0 r.RunMethod2("setMode", mode, "java.lang.int") End Sub Sub Activity_Click mp.Play End Sub Sub Activity_Resume SetEarPhone(True) End Sub Sub Activity_Pause(UserClosed As Boolean) SetEarPhone(False) mp.Pause End Sub کد بالا تست نشده و بنده ننوشتم کد رو سرچ کردم منبع کد از لینک زیر هست و هنوز بنده مطمعن نیستم که کد کار میکند یا نه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mnik 9 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ بالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mnik 9 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سلام. ممنون از پاسختون ولی این کد کار نمیکنه. کسی راه دیگه ای بلد نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mnik 9 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ دوستان لطفا کمک کنید. دو روزه منتظرم. یعنی هیچکدوم از اساتید نمیدونن چجوری باید این کارو انجام داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mnik 9 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ ببخشید. چون عجله دارم اسپم میکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mnik 9 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ اقای ایزدی شما که باید بدونید قربان. لطفا کمک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ دوست عزیز پنج بار تاپیک رو در فاصله یک بار بالا آوردید که دوتاش اسپم محسوب می شه ... اگر دوستان بدونند راهنمایی می کنند ، شما هم لینک تاپیک مربوط به این کار در سایت مرجع رو مشاهده و بررسی کنید ، چند کد دیگر و توضیحات نیز ارل گفته ، اون ها رو هم تست کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mnik 9
سلام. من میخوام تو ببرنامه م یه فایل ام پی 3 رو از اسپیکر جلویی گوشی (همونی که وقت صحبت کردن صدا ازش میاد) پخش کنم نه اسپیکر پشتی. چنین کاری ممکنه؟ کسی میتونه کمکم کنه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.