mamalliii 214 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان تو اپ از دستور INSERT استفاده کردم طبق تاپیک سایت مرجع هم بود با این کد SQL1.ExecNonQuery2("INSERT INTO table1 VALUES(?, ?, ?)", Array As Object("def", 3, 4)) تو قسمت علامت سوال ها اسم ستون هارو گذاشتم و بعد از array as object مقدار هایی که میخاستم وارد کنم رو اما ارور میده اینم عکسش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ ممنون از جوابت الان استفاده کردم البته بعداین کد ، cursor رو مساوی با sql قرار دادم اینم ارور جدید: insert_error1.PNG میشه بگین چرا cursor رو مساوی با sql قرار دادین؟؟ این ارور میگه که کلید اصلی باید منحصر به فرد باشه و شما نمیتونی برای اون مقدار تکراری بداری یا مقادیری که وارد میکنی نباید تکراری باشه یا اینکه بری توی ساختار دیتابیست و تیک not null رو برداری. و بعدش برنامه رو یک بار پاک کن و دوباره اجراش کن البته من نمیدونم ساختار دیتابیست چطوریه اما روش کار به این صورته که گفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سلام شما بیا کدتو اینجوری بنویس دوست من sql1.ExecNonQuery("INSERT INTO tbl(?,?,?) VALUES ('"& editText2.Text &"','"& EditText1.text &"','"&Spinner1.SelectedItem &"')") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ ممنون از جوابت الان استفاده کردم البته بعداین کد ، cursor رو مساوی با sql قرار دادم اینم ارور جدید: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ میشه بگین چرا cursor رو مساوی با sql قرار دادین؟؟ این ارور میگه که کلید اصلی باید منحصر به فرد باشه و شما نمیتونی برای اون مقدار تکراری بداری اینو که دیدم به این فکر افتادم که شاید از قبل یه چیزایی وارد شده باشه.. برای همین اپ رو پاک کردم دوباره نصبیدم درست شد باز هم ممنون(خیلی ممنووون) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamalliii 214
سلام دوستان
تو اپ از دستور INSERT استفاده کردم
طبق تاپیک سایت مرجع هم بود
با این کد
تو قسمت علامت سوال ها اسم ستون هارو گذاشتم
و بعد از array as object مقدار هایی که میخاستم وارد کنم رو
اما ارور میده
اینم عکسش
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.