s2m 10 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ با سلام کسی میدونه چطور میشه چک کرد که برنامه ای خاص روی گوشی نصب هست یانه، کتابخونه AriaLab این کار رو انجام میده، ولی من کدش رو میخوام بدونم چیه، یا کتابخونه ای که فقط همین کار رو انجام بده ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s2m 10 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ ممنون خودم به طور اتفاقی حین گشت و گذار در بیسیک پیداش کردم کتابخونه phone خود بیسیک اندروید این قابلیت رو داره 1. کتابخونه Phone رو اضافه کنید. 2. کد زیر apk نصب شده رو برمیگردونه Private Sub Process_Globals Private mPackage As PackageManager End Sub Sub IsInstalledApp(PackageName As String) As Boolean Dim Packages As List Packages.Initialize Packages = mPackage.GetInstalledPackages For i =0 To Packages.Size -1 If PackageName = Packages.Get(i) Then Log(PackageName & " Is installed.") Return True End If Next Return False End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ سلام چه کدی ؟ خب کتابخانه AriaLib تابع چک نصب بودن یا نبودن برنامه هستش و خروجی تابع مقدار boolean هستش همین فقط شرط بزارید و پکیج برنامه رو میدید و میگید اگر true بود که نصب هستش و در غیر اینصورت هم نیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
s2m 10
با سلام
کسی میدونه چطور میشه چک کرد که برنامه ای خاص روی گوشی نصب هست یانه، کتابخونه AriaLab این کار رو انجام میده، ولی من کدش رو میخوام بدونم چیه، یا کتابخونه ای که فقط همین کار رو انجام بده
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.