من برنامه رو وقتی تو گوشی samsung G7 که اندوریدش هم 5.1.1 هست اجرا می کنم کاملا درسته ولی وقتی تو گوشی خودم که Samsung S3 هست و اندرویدش 4.1 اجرا می کنم تو یک قسمتش خطای فورس کلوز میده. شبیه سازی هم که تو لپ تاپ دارم و باهاش برنامه رو تست می کنم اندرویدش 4.0.2 هست. و کاملا درست اجرا میشه. الان گذاشتم گوشیم اندرویدش آپدیت شه ولی فک نکنم دلیلش اون باشه. فک می کنم مشکل از یه جای دیگه اس. کدی که خطا میده رو میذارم لطفا راهنماییم کنید
If txtPercent.Text<= DefinPercent Then
ListViewSecondLine.Set(selectedItem,txtPercent.Text)
lstModes.Clear()
For i=0 To ListViewFirstLine.Size-1
lstModes.AddTwoLines2(ListViewFirstLine.Get(i),ListViewSecondLine.Get(i)&" %",ListViewId.Get(i))
Next
pnlPercentBack.RemoveView
pnlPercent.RemoveView
DefinPercent=0
Else
ToastMessageShow("جمع درصد های تعیین شده بیشتر از صد میباشد",False)
End If
تو این قسمت خطا میده. لازمه بگم که صبح یه قسمت دیگه هم خطا میداد ولی وقتی برنامه رو از روگوشی پاک کردم و دوباره نصب کردم درست شد ولی این درست نشد
سوال
mehran7880 33
سلام . خسته نباشید
من برنامه رو وقتی تو گوشی samsung G7 که اندوریدش هم 5.1.1 هست اجرا می کنم کاملا درسته ولی وقتی تو گوشی خودم که Samsung S3 هست و اندرویدش 4.1 اجرا می کنم تو یک قسمتش خطای فورس کلوز میده. شبیه سازی هم که تو لپ تاپ دارم و باهاش برنامه رو تست می کنم اندرویدش 4.0.2 هست. و کاملا درست اجرا میشه. الان گذاشتم گوشیم اندرویدش آپدیت شه ولی فک نکنم دلیلش اون باشه. فک می کنم مشکل از یه جای دیگه اس. کدی که خطا میده رو میذارم لطفا راهنماییم کنید
تو این قسمت خطا میده. لازمه بگم که صبح یه قسمت دیگه هم خطا میداد ولی وقتی برنامه رو از روگوشی پاک کردم و دوباره نصب کردم درست شد ولی این درست نشد
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.