رفتن به مطلب
  • 0

parsixa

سوال

سلام ، میخواستم یه سری توضیحات رو به هرکدوم از آیتم های این کد :

spnr.AddAll(Array As String("a","b","c","d"))

اضافه کنم به این شکل که وقتی ما اینو توی یک اسپینر فراخونی کردیم به عنوان مثال آیتم اول ما که a هستش و توی لایبرری با نام a شناخته میشه و چیز دیگه ای هم نمیتونیم بش اضاف کنیم اما میخوایم توی اسپینر حرف a با یه کلمه کوتاه دیگه نمایش داده بشه ... هرکاری کردم syntx error داد

نمیدونم واضح گفتم یا نه ...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام

واقعا بنده خیلی سعی کردم متوجه بشم ولی نفهمیدم . ممنون میشم کامل تر و واضح تر توضیح بدید.

تشکر هم میکنم بخاطر عنوان مناسب تاپیکتون *تک قلب*

لینک ارسال

فرض رو بر این میگیریم ک به جای اون آیتم ها میخوایم اسم زبان بنویسیم به عنوان مثال en که میشه انگلیسی قاعدتا وقتی اونو توی اون آرایه مینویسم به جای آیتم توی اسپینر که فراخونی میشه به شکل en نمایش داده میشه . احتمال میدیم ک کاربر متوجه نشه ک en ینی انگلیسی و میخوایم یه توضیح یک کلمه ای کنارش اضاف کنیم ( شرط : ایتممون که بر فرض en هس توی لایبرری که ازش استفاده میکنیم هم به همین اسم تعریف شده اگه مثلا بنویسیم "en-انگلیسی" دیگه این آیتم از کار میوفته ) اما با این شرایط میخوایم یه توضیح اضاف کنیم به این آیتم من دیدیم توی بعضی توابع یه ایتم به شکل ('توضیح',"en") میاد مثلا .. توی این کد چطور میتونیم همچین کاری بکنیم ؟؟

لینک ارسال

سلام تاجایی که بدونم اسپینر گزینه ای به اسم آیتم کلیک داره که کار شما راهت میشه دیگه!!

Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)

End Sub
لینک ارسال

اسپینری که من استفاده میکنم ، وقتی روی آیتمش کلیک کنی یه چیزی رو توی برنامه لود میکنه من فقط میخوام به آیتم هاش توضیح اضاف کنم ک تو همون اسپینر نمایش داده بشه و اصالت آیتمو خراب نکنه که مشکلی از بابت شناساییش توسط لایبرری پیش نیاد .. همین

اینی که شما دادی نیما جان تابع array as string نیس ک ..

لینک ارسال

میتونی از استرینگ استفاده کنی ..

استرینگ رو تعریف کنی بعد بگی که اگه همچین چیزی روش کلیک شد رو پیامش رو نشون بده..افتاد حالا..

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...