امیرعلی 1 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ باسلام کسی میدونه چیکار کنم که آعنگ درحال پخشم با خاموش شدن نور صفحه قطع نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرعلی 1 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ آقایون داداشا جوابی نیست در این مورد؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s2m 10 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ آهنگ به خودی خود قطع نمیشه چون من همین مشکل رو داشتم برا برنامم که با خاموش شدن صفحه، زدن کلید قفل، قفل شدن گوشی و خارج شدن با کلید Home آهنگ همچنان پخش میشد که تو Activity Pause برا قطع صدا کد نوشتم تو متغیر خودتونو کجا تعریف کردید؟ شاید مال اون باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرعلی 1 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ ببینید من کدهای زیر رو نوشتم وقتی این کدهای پایینی رو مینویسم آهنگ همونطور که گفتم با خاموش شدن روشنایی گوشی یا رفتن به اکتیویتی دیگه قطع میشه وقتیم این کدهارو پاک میکنم مثلا از صفحه ای که آهنگ در اون پخش میشه به اکتیویتی قبلی برمیگردم و از تو لیست آهنگهام یه آهنگ دیگه رو انتخاب میکنم آهنگ درحال پخش قطع نمیشه تا آهنگی که انتخاب کردم بخونه در نتیجه هر دوتا باهم همزمان میخونن ومیوفتن رو هم وخیلی بد میشه اگه بتونین در این مورد راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم ازتون Sub Activity_ResumeMediaPlayer1.Play timer1.Enabled = True timer1_Tick 'don't wait one second for the UI to update.End SubSub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)If MediaPlayer1 .IsPlaying Then MediaPlayer1.Pause timer1.Enabled = FalseEnd Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s2m 10 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ شما تو این قسمت پخش آهنگ رو متوقف کردید Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) If MediaPlayer1 .IsPlaying Then MediaPlayer1.Pause timer1.Enabled = False End Sub برای پخش دو آهنگ همزمان هم، اگه برای هر آهنگ یه مدیاپلیر Initialis کنید همزمان دو تا آهنگ پخش خواهد شد. باید تمام آهنگ ها با یه مدیاپلیر پخش بشه شما فقط کافیه آهنگ جدید رو لود و پلی کنید MP1.Load(File.DirAssets,"Music.mp3") MP1.Looping=True ' Or False ' MP1.Play ببخشید پست جدید نمیتونم بدم. شما دقیقا میخوای چکارکنی؟ اگه فقط مشکل پخش آهنگ برای یه اکتیویتی خاص هست، که تو اکتیویتی Main یه پلیر تعریف کن بعد توی اکتیویتی های بعدی آهنگ رو توش لود و پلی کن Main.MediaPlayer.load... Main.MediaPlayer.Play لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرعلی 1 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ میشه یکم بیشتر توضیح بدی من برا هر آهنگ یه اکتیویتی درس کردم و همونطور که گفتین برای هر کدومم یه مدیا پلیر الان لیست آهنگهام تو لیست ویو هست با زدن هر کدوم از آیتماش به یه اکتیویتی متفاوت میره چیکار کنم حالا؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرعلی 1 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ چون این پروژه جوریه که توش زمان هرآهنگ وجلو عقب کردنش هست سزردرگمم یعنی همه کدهارو تو mainبنویسم بعد تو اکتیویتیا بعدی پلی کنم اینجوری دیگه آهنگها با هم پخش نمیش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
امیرعلی 1
باسلام کسی میدونه چیکار کنم که آعنگ درحال پخشم با خاموش شدن نور صفحه قطع نشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.