hooooman 11 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ سلام جستجو کردم پیدا نکردم!!!!! میخام یه sms که دریافت میشه بلافاصله متنش رو توی یه label نمایش بدم .یعنی کاربر نره داخل inbox بلافاصله labثl باز بشه و نمایش داده بشه. خب برای اینکار لازمه برنامه همیشه درحال گوش کردن باشه ممکنه راهنمایی کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
favast777 0 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من تازه واردم و میخوام یه برنامه ای بنویسم ک پیام های داخل inbox رو برسی کنه و اگ هرکدوم از اون پیام ها کلماتی ک تک برنامه حساس کردم رو داشت اون پیام رو برا من بفرسته البته با پیامک لطفا راهنمایی کنید ممنون... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ آقا پژمان ممنون.ولی نتونستم باها کار کنم . یعنی به نتیجه ای نرسیدم . میشه راهنمایی کنید من به نتیجه برسم ؟ ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ کد جناب نیکروان درسته باید توی سرویس اجرا بشه هاااا *fekr* بنده یکی دو ماه پیش یک برنامه ی حدودا حرفه ای با همین کدها ساختم برای مشتری *nose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ میشه بیشتر توضیح بدید . من راستش با دریافت پیامک کار نکردم تا حالا . اطلاعاتم راجع بهش کمه . میشه راهنمایی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/thread2258.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hooooman 11 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ این قسمت رو حتما ببینید B4X سلام این سرویس ارورو نداره اما با استارت شدنش هیچ اتفاقی نمی افته!!!!! تا حالا از دوستان کسی امتحان کرده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ سلاماین سرویس ارورو نداره اما با استارت شدنش هیچ اتفاقی نمی افته!!!!! تا حالا از دوستان کسی امتحان کرده؟ بله بنده. باهاش چه کارها که نکردم سر جریاناتی *عطسه* فقط کمی تغییر باید توش داد. ساده هست و کارآمد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ Dim x As SmsMessages Dim msg As Sms Dim allSmss As List allSmss.Initialize allSmss = x.GetAll For i = 0 To allSmss.Size - 1 msg = allSmss.Get(i) If msg.Type = x.TYPE_INBOX Then If msg.Address = "+989301234567" Then editText1.Text = msg.Body End If End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ Dim x As SmsMessages Dim msg As Sms Dim allSmss As List allSmss.Initialize allSmss = x.GetAll For i = 0 To allSmss.Size - 1 msg = allSmss.Get(i) If msg.Type = x.TYPE_INBOX Then If msg.Address = "+989301234567" Then editText1.Text = msg.Body End If End If Next این کد که برای چک کردن پیام های موجود توی Inbox ما هست. دوست عزیزمون سوالش اینه که به محز اینکه sms دریافت شد . کد شما هم البته کاملا درسته اما مربوط به زمانی بعد از اینه که sms دریافت شده میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ این کد که برای چک کردن پیام های موجود توی Inbox ما هست.دوست عزیزمون سوالش اینه که به محز اینکه sms دریافت شد . کد شما هم البته کاملا درسته اما مربوط به زمانی بعد از اینه که sms دریافت شده میشه. خوب همینه دیگه باید اینو تو سرویس بزاریم بعد هر یک ثانیه یک بار چک کنه میتونیم به جای جست جو تو کل فقط اولی رو برسی کنیم در اون صورت مقدار رم cpu کم تری مصرف میشه کارمون هم راه میفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hooooman 11 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ بله بنده. باهاش چه کارها که نکردم سر جریاناتی *عطسه* فقط کمی تغییر باید توش داد. ساده هست و کارآمد. عذر میخام اگه ناراحتتون کردم!!!!! *تعجب3* اگه ممکنه میشه راهنمایی بفرمایید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ به نظر من ازاین روش بشه یه کارایی کرد. البته خودم تست نکردم. کتابخانه phone رو تیک زدم و یه متغیر تعریف کردم: Dim s As SmsInterceptor بعد قسمت activity_create مینویسیم: s.Initialize("s") خط اول که متغیر رو Initialize کردم و یه event واسش تعریف کردم. بعد از طریق این ساب میتونیم پیام هارو بلافاصله دریافت کنیم: Sub s_MessageReceived (From As String, Body As String) As Boolean ToastMessageShow("Sms az: "&From,True) ToastMessageShow("matn sms: "&Body,True) End Sub همه چی معلومه دیگه... From فکر کنم شماره طرف باشه و Body هم متن پیام هست. بازم میگم من تست نکردم و خودم اینو نوشتم،یازهم اساتید دیگه یا آقا مهدی میتونن تشخیص بدن که درست هست یانه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/thread2258.html سلام جناب آقای ایزدی. این سورس هم که پیام میره داخل صندوق ورودی گوشی!!!!!!!!!*naa* یه سورسی آقای مصطفی حقیقی عزیز گذاشتن اون روی گوشی خودم که هوآوی با اندروید 4.2.2 هست خیلی خوبه ولی یه چیز اعصاب خردکن این که روی گوشی سامسونگ با اندروید 4.4.4 پیام ابورت نمیشه و باز هم میره داخل اینباکس. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi77rezai 6 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۵ Dim x As SmsMessages Dim msg As Sms Dim allSmss As List allSmss.Initialize allSmss = x.GetAll For i = 0 To allSmss.Size - 1 msg = allSmss.Get(i) If msg.Type = x.TYPE_INBOX Then If msg.Address = "+989301234567" Then editText1.Text = msg.Body End If End If Next سلام میشه همین کار رو با مولتی پنل انجام بدید ینی بشه پیغام های یک شماره رو به ترتیب در مولتی پنل تفکیک کنه ؟ کارایی بیشتری تو برنامه ها داره ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان من تازه واردم و میخوام یه برنامه ای بنویسم ک پیام های داخل inbox رو برسی کنه و اگ هرکدوم از اون پیام ها کلماتی ک تک برنامه حساس کردم رو داشت اون پیام رو برا من بفرسته البته با پیامک لطفا راهنمایی کنید ممنون... درود سوالتون به تاپیک مرتبط نمیشه... لطفا سوال خودتون رو تحت عنوان مناسب در تاپیک جداگانه مطرح بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fg123 4 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ سلام کسی هست منو راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد احمدی 70 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ شما باید از سرویس استفاده کنید و برای لیستنینگ پیامک از کتابخونه phonestatelistener و phone استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ سلامجستجو کردم پیدا نکردم!!!!! میخام یه sms که دریافت میشه بلافاصله متنش رو توی یه label نمایش بدم .یعنی کاربر نره داخل inbox بلافاصله labثl باز بشه و نمایش داده بشه. خب برای اینکار لازمه برنامه همیشه درحال گوش کردن باشه ممکنه راهنمایی کنید؟ سلام دوست عزیز راجع به این قضیه قبلا خیلی بحث شده. برین به این تاپیک: http://answercenter.ir/thread727.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ محمد میشه یکم بیشتر توضیح بدی همچنین کتابخونش هم بذاری؟ منم لازم دارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hooooman 11 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ نمونه کد از کجا میتونم پیدا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hooooman 11
سلام
جستجو کردم پیدا نکردم!!!!!
میخام یه sms که دریافت میشه بلافاصله متنش رو توی یه label نمایش بدم .یعنی کاربر نره داخل inbox بلافاصله labثl باز بشه و نمایش داده بشه. خب برای اینکار لازمه برنامه همیشه درحال گوش کردن باشه
ممکنه راهنمایی کنید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.