سلام به همه عزیزان و اساتید ( مخصوصا سلاطین دیتابیس)
یک سوال کاملا تخصصی آماده کردم که آموزشی هم میتونه باشه برای دوستانی که با دیتابیس و سرچ کار میکنن و برای همین موضوع رو شرح میدم با یم مثال کاربردی
داشته ها : 3 عدد دیتابیس یا جدول یا هر مدل طراحی که شما دوست دارید خیلی شیک با مشخصات زیر در عکس موجوده
اولی لیست اسم ها هست دومی اسامی همه اعضا با رشته های ورزشی اونها هست سومی هم باید خالی باشه ( که من بعد از اجرای کد رو نوشتم که توضیح بدم چی لازم دارم)
قصد من این هست که بیام اسامی دیتابیس اول رو در بین اسامی دیتابیس دوم " دونه دونه بگردم " و اگر پیدا شد گروه ها رو بگیرم و ببرم در دیتابیس سوم بنویسم
خط اول رو توصیح میدم
میام اسم " علی " رو میگیرم میرم تو جدول دوم ستون اسم میگردیم اگر بود مشخصات گروه رو میگیریم میبریم جدول شوم جلوش مینویسیم و به جستجو ادامه میدیم تا جدول تموم بشه اگر بازم علی بود همین کار رو انجام میدیم (((( مشکل اینجاس که نمیدونم چه طور بینشون ویرگول بزارم و بگم جلوی علی بنویس)))) و همینطور به ترتیب وقتی تموم شد
اسم " محمد " رو از خط دوم میگیره و همین کار ها رو تکرار میکنه
تا جدول یک به پایان برسه
ممنون میشم تو کد نویسی دیتابیسش کمکم کنید نکته ای که هست اینه که بهتر از یک دیتابیس با سه جدول استفاده کنم یا از سه دیتابیس با یک جدول و هر جدول رو در یک دیتابیس قرار بدم ؟؟ مرسی
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان و اساتید
( مخصوصا سلاطین دیتابیس)
یک سوال کاملا تخصصی آماده کردم که آموزشی هم میتونه باشه
برای دوستانی که با دیتابیس و سرچ کار میکنن و برای همین موضوع رو شرح میدم با یم مثال کاربردی
داشته ها :
3 عدد دیتابیس یا جدول یا هر مدل طراحی که شما دوست دارید خیلی شیک با مشخصات زیر در عکس موجوده
اولی لیست اسم ها هست
دومی اسامی همه اعضا با رشته های ورزشی اونها هست
سومی هم باید خالی باشه ( که من بعد از اجرای کد رو نوشتم که توضیح بدم چی لازم دارم)
قصد من این هست که بیام اسامی دیتابیس اول رو در بین اسامی دیتابیس دوم " دونه دونه بگردم " و اگر پیدا شد گروه ها رو بگیرم و ببرم در دیتابیس سوم بنویسم
خط اول رو توصیح میدم
میام اسم " علی " رو میگیرم
میرم تو جدول دوم ستون اسم میگردیم اگر بود مشخصات گروه رو میگیریم میبریم جدول شوم جلوش مینویسیم
و به جستجو ادامه میدیم تا جدول تموم بشه
اگر بازم علی بود همین کار رو انجام میدیم
(((( مشکل اینجاس که نمیدونم چه طور بینشون ویرگول بزارم و بگم جلوی علی بنویس))))
و همینطور به ترتیب وقتی تموم شد
اسم " محمد " رو از خط دوم میگیره و همین کار ها رو تکرار میکنه
تا جدول یک به پایان برسه
ممنون میشم تو کد نویسی دیتابیسش کمکم کنید
نکته ای که هست اینه که بهتر از یک دیتابیس با سه جدول استفاده کنم یا از
سه دیتابیس با یک جدول و هر جدول رو در یک دیتابیس قرار بدم ؟؟
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.