رفتن به مطلب
  • 0

چند سوال درباره Label و بیسیک

cloner01001

سوال

سلام ، خسته نباشید من نرم افزاری طراحی کردم که متن هام رو داخل Label گذاشتم حالا میخواستم بدونم : 1- میشه واسه این روش منوی تنظیمات معرفی کرد ، یعنی یه منوی تنظیماتی طراحی بشه که از توی اون کاربر بتونه فونت داخل Label رو تغییر بده؟ اگه میشه لطفا کمی توضیح بدین 2-سوال دیگه من در رابطه با Label این هست که اگه من یه Label طراحی کنم با ارتفاع 500 و بخوام با نشون دادنش ، توش یه فایل txt رو کاربر ببینه و اون فایل txt بخاطر تعداد نوشته بیشتر ، ارتفاعش از 500 بیشتر بشه بعد چه اتفاقی میوفته یعنی راهی وجود داره که بشه ارتفاع Label رو به صورت خودکار تنظیم شه با توجه به فایل txt که تو اون قرار میگیره؟ 3- نرم افزاری که من طراحی کردم تو اندازه 400*320 طراحی شده حالا اگه یه نفر گوشیش رو به حالت افقی در بیاره نرم افزار بهم میریزه ، ولی من خیلی از نرم افزار ها رو دیدم که بعد از افقی کردن گوشی حالت برنامه همچنان عمودی مونده و تغییری نکرده ، اینکار رو میشه تو بیسیک انجام داد؟چطوری؟ ممنون از همه دوستان...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

جواب سوال اخرت اینه که باید از desinger script استفاده کنی و مثلا بنویسی

yourview.SetLeftAndRight(a,b%x)
yourview.SetTopAndDown(c,d%y)

لینک ارسال

سوال 1 : اره میشه مثلا شما تو یه اکتیوتی جدا غیرهستید حالا میخواهید از تو اون اکتیوتی فونت او لیبل رو تغیر بدن...خوب شما بیا تو Process_Globals یه متغیر از نوع استریینگ تریف کن که بشه وقتی مثلا اسپینر رو زیر یا بالا میکنید عمل کنه حالا تو اکتیوتی میاید او استرین رو میخونید مثلا یه همچین چیزی میشه (من در آوردی ، از خودم میگم چون بیسیک ندارم):

label1.text=string

دیگه تو اکتیوتی اول تغیر کنه اینجاهم تغیر میکنه ..

امید وارم کمک کرده باشم

لینک ارسال

سوال دومت هم دوتا راه داره یکی اینکه سایز فونتو خودکار کم کنی تا جا بشه یا ارتفاع لیبل رو با متن یکی کنی که آموزش هر دو تو انجمن هس سرچ کن

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...