Pourya1020 2 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سلام .. دوستان من دوتا عکس دارم میخوام این دوتا رو فقط موقعی که برای بار اول برنامه نصب میشه نشون بده .. یعنی دیگه بعد از اون هر چند بار داخل برنامه بشی دیگه اون دوتا رو نشون نده .. ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سلام این کد جواب میده If File.Exists(File.DirInternal,"1.txt"=False Then '*********codi ke mikhay ejra she File.WriteString(File.DirInternal,"1.txt","") End If موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ تو اکتیویتی ماین فقط اینارو بذار. هیچی نباشه فقط این: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If myCode.getSetting("app.setting","Help","0") = "0" Then myCode.setSetting("app.setting","Help","1") Activity.Finish StartActivity(نام اکتیویتی که یک بار میخوای نشون داده بشه) Else Activity.Finish StartActivity(نام اکتیویتی اصلیت که همیشه قراره نشون داده بشه) End If یه Class ایجاد کن و این کد رو بذار توش Sub setSetting(sFilename As String,sKey As String,sValue As String) Dim m1 As Map m1.Initialize If File.Exists(File.DirInternal,sFilename) = True Then m1 = File.ReadMap(File.DirInternal,sFilename) End If m1.Put(sKey,sValue) File.WriteMap(File.DirInternal,sFilename,m1) End Sub Sub getSetting(sFilename As String,sKey As String,sDefault As String) As String Dim m1 As Map m1.Initialize If File.Exists(File.DirInternal,sFilename) = True Then m1 = File.ReadMap(File.DirInternal,sFilename) Else Return sDefault End If If m1.ContainsKey(sKey) = True Then Return m1.get(sKey) Else Return sDefault End If End Sub Sub removeSetting(sFilename As String,sKey As String) As String Dim m1 As Map m1.Initialize If File.Exists(File.DirInternal,sFilename) = True Then m1 = File.ReadMap(File.DirInternal,sFilename) Else Return "" End If If m1.ContainsKey(sKey) = True Then m1.Remove(sKey) File.WriteMap(File.DirInternal,sFilename,m1) Else Return "" End If Return "" End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Pourya1020 2 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ چیزی ساده تر نیست .. با b4a کار میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ والا دیگه چیز از این ساده تر وجود نداره .. یعنی یه کپی پیست کردن این کد ها هم سخته براتون؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ سلام این کد جواب میده If File.Exists(File.DirInternal,"1.txt"=False Then '*********codi ke mikhay ejra she File.WriteString(File.DirInternal,"1.txt","") End If موفق باشی این ک خیلی ساده اس... جایی ک نوشته کد رو وارد کنید عکسایی که میخوای رو لود کن.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ سلام اگر از دیتابیس استفاده نمیکنید کد های پست قبلی که راهنمایی کردند خیلی کم وساده هست که میاد برای اولین بار یک فایل تکس میسازه و کد های نمایش عکس شما رو اجرا میکنه و هر دفعه برنامه باز میشه چک میکنه ببینه اون فایل هست یا نه ؟اگر بود یعنی دفعه اولی نیست کعه برنامه باز میشه و کد ها اجرا نمیشه همین روش رو با دیتابیس میتونید اجرا کنید که یک ستون قرار بدید و بگید برنامه بازشد یه مقدار 1 بگیره و هر دفعه اون مقدار رو چک کنه اگر 1 بود یعنی برنامه قبلا باز شدهاگر با دیتابیس کار میکنید بگید بیشتر راهنمایی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Pourya1020 2
سلام .. دوستان من دوتا عکس دارم میخوام این دوتا رو فقط موقعی که برای بار اول برنامه نصب میشه نشون بده ..
یعنی دیگه بعد از اون هر چند بار داخل برنامه بشی دیگه اون دوتا رو نشون نده ..
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.